Nikola Bucalo
Foto: Alo/Foto: Printskrin Facebook

Nikola Bucalo (28) nastradao je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak u selu Klenje, nedaleko od Bogatića. Prema nezvaničnim informacijama Nikola je upravljao motociklom, kada je pri velikoj brzini podleteo pod traktorsku prikolicu.

Kako tvrde meštani, u tenutku nesreće vozač traktora otpočeo je skretanje sa glavnog na sporedni put.

 - Na tom delu put ima dosta krivina. Taj čovek koji je bio ispred otpočeo je skretanje u svoje dvorište. Mora da je nesrećni Nikola vozio malo brže, te da u tom trenutku nije mogao da proceni da će vozač traktora skrenuti sa puta, alu ni traktorista nije bio sporiji, šta više bio je loše osvetljen. Možda ga sa određene daljine nije video.  On je direktno podleteo pod prikolicu - ispričao je meštanin za Alo!

Danijela Todorović, tetka nastradalog Nikole, oprostila se emotivnim statusom od sestrića.

"Nikola moj, tetkin nasledniče... Motor nam je bio prva ljubav za život celi. Gde sam ja stala, ti si produžio mladosti i lepoto moja. Tebe je sinoć motor odvezao u spokoj gde ćes konačno pronaći mir... Spavaj, anđele moj lepi, zbogom", napisala je tetka nastradalog mladića.

Nastradali Bucalo na svom profilu često je objavljivao slike svojih dvotočkaša, a sudeći prema nastanku fotografija, motor je vozio više od dvanaest godina.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading