Sjenica
Foto: Alo/Foto: Sandžak Danas / Društvene mreže

Stravično! Nasredin F. (41) iz Sjenice i njegova mlađa ćerka (3) su poginuli, dok su njegova supruga Amela i starija ćerka teško povređene u jezivoj nesreći koja se dogodila na mestu poznatom kao Pašino Brdo! U udesu život je izgubio i Dženan K. (20), za kojeg se sumnja da je izazvao tragediju!

Kako saznajemo, do saobraćajne nesreće došlo je, kako se sumnja, kada je vozač „mercedesa“ Dženan K. sa sjeničkim registarskim tablicama, prilikom preticanja veliku kolone vozila neprilagođenom brzinom, direktno udario u „audi“ novopazarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smera. U njemu se nalazila nesrećna Nasredinovca porodica, koja se vraćala sa puta iz Sarajeva u Sjenicu. Očevici navode da je udes bio toliko jeziv, da su mislili da su svi učesnici nastradali.

- Video sam kako vozač „mercedesa“ pretiče više vozila u koloni i jurio je velikom brzinom. U jednom trenutku, izgleda da je izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se direktno u auto Nasredina, koji je išao iz suprotnog smera. Bilo je jezivo, začuo se takav prasak. Oba automobila su bila neprepoznatljiva i uništena. Sve stvari ispale su iz vozila. Mnoge je potresao prizor kada smo pored uništenog automobila porodice ugledali malu flašicu sa cuclom, koja je pripadala stradaloj devojčici. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć. Nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt Nasredina F. koji je bio za volanom automobila - rekao je jedan od očevidaca za Alo!.

Sjenica

Foto: Sandžak Danas

 

Međutim, ubrzo u bolnici preminuli su i Nasredinova mlađa ćerka, koja je imala svega 3 godine, ali i Dženan koji je izazvao nesreću - navodi izvor.

Starija ćerka bračnog para F. zadobila je teške povrede, kao i majka Amela, koje su iz novopazarske bolnice zbog ozbiljnosti povreda prebačene u Beograd.

Sjenica

Foto: Printskrin Društvene mreže

 

- Od siline udara, osim posekotina, putnici iz automobila zadobili su teške prelome. Majka devojčice ima prelom obe noge, a i dosta unutrašnjih povreda. Od rasprslog stakla isečeni su po telu. Bore se za njihov život - kaže za Alo! prijateljica nastradalih.

Sjenica

Foto: Sandžak Danas

 

Sugrađani tragično nastradalih potreseni su ovom jezivom nesrećom, a hiljade komentara nizalo se društvenim mrežama u kojima su izražavali saučešće.

- Nečijom nemarnošću i nepromišljenošću uništen je život jednoj porodici. Ljudi, dozovite se više, da stignete negde 5-10 minuta pre ništa vam ne vredi, mislite o sebi bar ako već ne mislite o drugima. Saučešće porodicama - piše u jednom komentaru, a zatim su se uključili i ostali:

- U deliću sekunde, neko bahat i nepromišljen da sebi za pravo da odluči i tačku stavi na nečiji život i sreću! Svakodnevno se gine na putevima, što svojom što tuđom krivicom! Počećemo sa strahom da ulazimo u svoja vozila, moleći Boga da živi stignemo tamo gde smo krenuli - piše na mrežama.

Sjenica

Foto: Sandžak Danas

 

Vozač koji je izazvao tragediju borio se za život nekoliko sati, ali lekari i bolnici mogli samo da konstatuju njegovu smrt. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka udesa.

Sahrana Nasredina i njegove ćerke održana je u subotu, a molitva za pokoj njihove duše bila je u Šutenovačkoj džamiji u Sjenici. Nakon toga povorka je krenula ka groblju u selu Murovce, gde su otac i ćerka sahranjeni.

Na Nasredinovoj umrlici potpisani su njegova majka Halima, sin Naser, ćerke Dalija i Lina.

Potpisana je njena majka, koja je u teškom stanju, i za čiji se život i dalje bore, ali i njena sestra koja je takođe kritično.

Dženan poznat po bahatoj vožnji

Sjenica

Foto: Printskrin Društvene mreže

 

Vozač „mercedesa“ Dženan K. bio je poznat po ljubavi prema brzoj vožnji. On je 30. maja izazvao još jednu tešku saobraćajnu nesreću, kada je udario tri vozila i presekao banderu. Na svu sreću nije bilo žrtava.

Meštani Ulice Milorada Jovanovića rekli su tada da je mladić jurio putem skoro tri puta većom brzinom nego što je dozvoljeno.

- Da li će se zaustaviti ovo divljanje. Vozio je 180 kilometara na sat u glavnoj ulici u gusto naseljenom mestu gde je ograničenje 50 kilometara na sat. Udario je u tri auta, a onda je kolima presekao banderu koja se nalazila uz ulicu. Plašimo se da idemo ulicom, jer svaka tri dana desi se neka nesreća - rekao je tada meštanin.

Nakon tragedije koja je zadesila porodicu F., građani Sjenice masovno dele Dženanov Instagram profil, na kojem je u opisu profila ostavio zastrašujuću poruku:

„Ako me jednog dana ubije brzina, nemojte plakati, jer ja sam se smejao!”. Ova poruka, nakon jezive nesreće, izazvala je bes zbog njegovog bahatog gledanja na brzu vožnju.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading