kristina kaplanovic
Foto: Alo/Facebook

- Ja sam se razočarao u sve. Izgubio sam ćerku, a onda zdravlje i živce. Oni kao da se šale sa mnom - kaže za Blic Stanislav Kaplanović, otac Kristine (20) koja je ubijena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu pre sedam godina.

Za njeno ubistvo je optužen Miloš Srebrić zvani Flekica, kojem je Apelacioni sud srušio prvostepenu presudu kojom je osuđen na 30 godina jer je potrebno, između ostalog, da se ponovo uradi rekonstrukcija događaja, ali i da se utvrdi da li je snimak sa nadzorne kamere montiran pošto nedostaju ključni delovi.

Kristinin otac od suđenja više ništa ne očekuje.

- Bio sam na prošlom suđenju. Došao sam kao da sam na 5 kilometara od Suda, a ne 300. Kad sam video šta se dešava, samo sam se okrenuo i vratio u moju Varoš. Čas sudija ide u penziju, čas optužnica nije dobra i tako u nedogled. Više to ne mogu ni da komentarišem. Oni su i do sad radili kako su hteli. Danas je sve moguće - kaže Stanislav i dodaje:

- Ovo što se radi je krajnje bezobrazno. Ne znam šta bih više rekao, izgubio sam sve živce. Da još uvek nema presude, pa da li je to moguće? - pita se otac.

Ističe i da ne vidi kraj ove agonije.

flekica

Foto: Društvene mreže/printscreen

 

- Razočaran sam u sudiju i samo suđenje. Uopšte ne vidim kraj, ovo kako se radi i šta rade, meni se čini kao da žele da se ceo slučaj zaboravi. Ne znam šta da očekujem, jer je u ovde sve i moguće i nemoguće - kaže otac za medije.

Dvadesetogodišnja Kristina Kaplanović je iz Nove Varoši došla u Beograd kod svog dečka. Zaposlila se na benzinskoj pumpi kao kasirka kako bi zaradila novac za život. Međutim, nije ni slutila da bi to moglo da se završi kobno.

Tog 25. maja 2017. godine, oko 22.30 sati, napadač je naoružan izašao iz šumarka koji je bio iza benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu. On je tada uperio pištolj u dvojicu Kristininih kolega koji su bili na pauzi ispred pumpe, ali i u Kristinu, te im rekao da svi uđu unutra kako bi mu dali novac. Inače, u kasi je tada navodno bilo samo 10.000 dinara. Pošto zaposleni na pumpi imaju naređenje da u situaciji pljačke predaju novac pljačkašu, oni su ušli unutra, a tada je napadač gurnuo Kristininog kolegu koji je pao na zemlju. Tada se začuo pucanj. Pištolj koji je bio u rukama napadača je opalio i metak je pogodio Kristinu u glavu. 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading