Marbelja
Foto: Alo/Foto: Printskrin / Vamos a ver

Tridesetčetvorogodišnji muškarac je ubijen hicem u leđa tokom žurke u luksuznoj vili u Esteponi.

"Vamos a ver" portal razgovarao je sa sa vlasnikom luksuzne vile, koga mnogi optužuju da je skvoter.

Čovek koji živi u luksuznoj vili tvrdi:

- Slavili smo i situacija je izmakla kontroli - rekao je vlasnik vile.

Nacionalna policija istražuje smrt čoveka belgijskog porekla koji je upucan u leđa, a čije je telo pronađeno u luksuznoj vili u Esteponi gde se održavala žurka.

Srpski mediji, prenose da se, navodno, radi o državljaninu Srbije.

Lokalni novinari su razgovarali sa čovekom koji živi u kući gde se dogodilo ubistvo. On im je pokazao i mesto gde je pronađeno telo preminulog, kojeg su agenti već identifikovali.

Leon je čovek koji tvrdi da je vlasnik kuće u kojoj se dogodilo ubistvo. Mnogi tvrde da je on skvoter luksuznih kuća, ali on to demantuje.

 - Godinama ne živim kao skvoter, živim legalno, sa ugovorima, ali ne želim da ih pokazujem policiji - izjavio je, pre nego što je počeo da priča šta se dogodilo na dan kada se desila smrt.

- Slavili smo i situacija je izmakla kontroli. Govori se mnogo laži, kažu da je ubica pobegao u belom autu, a to nije tačno. Onaj ko je ubio muškarca pobegao je u tamnom autu  - rekao je navodni vlasnik vile.

Navodni vlasnik luksuzne vile tvrdi:

- Pucanj se začuo u dvorištu kuće koja je u mom vlasništvu. Čuo sam ga, tada sam bio u baru. Kada sam izašao, video sam preminulog kako leži na stepenicama, mislio sam da je konzumirao nešto, a kada sam izašao iz bara, video sam auto koji odlazi - izjavio je.

(Vamos a ver)

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading