aleksandar m smart
Foto: Printscreen/Foto: Linkedin

Vozač "smarta" se nakon nesreće nije zaustavio kako bi nesrećnom mladiću pružio pomoć, već je pobegao sa lica mesta, ali se, kako smo već pisali, predao policiji posle 12 sati skrivanja.

Inače, Aleksandar je završio Visoku školu za informacione i komunikacione tehnologije u Beogradu i bavio se ITijem, a u svojoj biografiji pisao je o svom pristupu poslu koji je odabrao kao svoje zanimanje.

- Vođen neprekidnom željom za učenjem, uvek sam spreman da savladam nove tehnologije kako bih ostao korak ispred u brzo razvijajućem tehnološkom okruženju. Kao prijateljski nastrojen i saradljiv timski igrač, uspevam u okruženjima koja podstiču kreativnost, komunikaciju i kontinuirano usavršavanje - stoji u njegovoj biografiji.

Podsećanja radi, Aleksandar je izašao iz autobusa i prošao iza njega, te došao do polovine pešačkog prelaza, tu ga je "smart" pokosio. Očevici nesreće opisali su jezive trenutke nakon tragedije, kada su odmah prišli oborenom mladiću, pozvali policiju i hitnu pomoć, koji su nažalost mogli da konstatuju samo smrt mladića.

Nije mu se dalo...

Na društvenim mrežama povodom ove tragedije oglasila se žena koja je navela da poznaje nastradalog Aleksandra, rekavši za njega da je bio divan mladić.

- Na Karaburmi je poginuo jedan divan momak, mog najmlađeg drug iz pelena. Izbeglice sa troje dece. Njegovi roditelji su se baš namučili. I on je napokon dobio šansu, dobar posao, živeo je sa curom... Danas je trebalo da ide na letovanje u Barsu. Nije mu se dalo. Mili, dragi Aca - navodi se u objavi žene koja se potpisala kao majka najboljeg druga nastradalog mladića, a na mestu gde je poginuo Aleksandar mogu se videti ostavljene cveće i zapaljene sveće.

- "Smart" je išao veoma brzo i od siline udarca odbacio je pešaka nekih 20 metara u travu pored puta, tačnije odbacio ga je do drugog autobuskog stajališta. Pešak je ostao nepomično da leži, a vozač "smarta" je bez zaustavljanja skrenuo odmah desno u uličice koje vode ka naselju Stara Karaburma.

Kako je naveo naš sagovornik, veruje se da je nesavesni vozač skrenuo tu kako ne bi otišao na kružni tok na Bogosloviji, gde imaju brojne saobraćajne kamere koje bi mogle da ga snime.

- Nekoliko očevidaca prišlo je oborenom mladiću, a to su učinili i žitelji Ulice Dragoslava Srejovića. Ljudi su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Lekari, nažalost, nisu mogli da pomognu tom mladom čoveku jer je on od zadobijenih povreda preminuo na mestu - navodi  sagovornik kurira.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading