Udes
Foto: Alo/Foto: Sandžak Danas

Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine jednog od učesnika u saobraćaju, što je rezultiralo sudarom dva vozila. Naime, kako su izjavili svedoci, jedno vozilo je iznenada skrenulo na suprotnu traku kolovoza, i tom prilikom udarilo u drugo vozilo.

Udes

Foto: Sandžak Danas

 

Srećom, zahvaljujući pravovremenoj reakciji ostalih učesnika, izbegnute su teže posledice.

Na lice mesta brzo je stigla patrola saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj, dok je saobraćaj na ovoj deonici puta bio privremeno obustavljen. Saobraćaj je normalizovan nakon uklanjanja oštećenih vozila s kolovoza.

Udes

Foto: Sandžak Danas

 

- Video sam kako jedno od vozila gubi kontrolu na krivini i prelazi u suprotnu traku. Sve se dogodilo veoma brzo. Čuli smo jak udarac, a onda smo pritrčali da pomognemo povređenima. Srećom, niko nije ozbiljno stradao, ali prizor je bio zastrašujući. Ovde često dolazi do ovakvih nesreća, jer mnogi voze prebrzo za ovaj deo puta - izjavio je svedok nesreće. 

 - Dok smo čekali policiju, pokušali smo da usmerimo saobraćaj, jer su vozila bila raštrkana po putu. Policija je brzo reagovala i uspela da osigura mesto nesreće. Ovo je opomena svima nama da budemo oprezniji u vožnji, posebno na ovakvim deonicama - dodaje drugi svedok.

Ovaj incident još jednom naglašava važnost prilagođavanja brzine uslovima na putu, posebno na deonicama koje su poznate po oštrim krivinama i smanjenoj vidljivosti.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading