Kuća zaječar
Foto: Printscreen/Alo

Kako saznajemo, reč je o ocu (94) i sinu (49) koji su živeli u kući u Đerdapskoj ulici, kod škole “Ljubica Radosavljević Nada”, a istražni organi još uvek nisu utvrdili kako su preminuli.

Slučaj su policiji prijavile komšija zbog nesnosnog smrada koji se širio iz njihove kuće.

- Kada su policajci došli na lice mesta sa forenzičarima i mrtvozornikom shvatili su da od nepodnošljivog smrada nisu mogli da priđu prostoriji u kojoj su se nalazili otac i sin. Nikako nisu mogli da im priđu. Tela su bila u takvom stanju da čak i kada bi im se prišlo, od raspadanja ne bi bile vidljive moguće rane ili povrede, a na sam dodir bi se još više raspali. Nekako su uspeli da ih odnesu posle nekoliko sati - kaže za naš portal jedan stanar ulice, koji je bio na mestu uviđaja.

Kuća zaječar

Alo

 

Prema našim informacijama, nema tragova nasilnog ulaska u kuću, niti premetačine u njoj, tako da, najverovatnije, nije u pitanju razbojništvo, već prirodna smrt, a prema rečima komšija, otac i sin živeli su u lošim materijalnim uslovima.

Uviđaj na licu mesta biće obavljen danas, jer se čekalo da se kuća izluftirala kako bi forenzičari mogli da uđu unutra, dok su policajci celu noć čuvali kuću.

Piše: S. Božinović

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading