policija
Foto: Alo/Vladimir Marković

Na pružnom prelazu u selu Petka kod Lazarevca došlo je do stravične nesreće u kojoj su učestvovali automobil i voz. 

Uviđaj je još uvek u toku, dok beživotna tela stradalih i dalje nisu pomerena, prenosi Kurir.

Policijski automobili su sve vreme na istom mestu, kao i voz i automobil koji je učestvovali u nesreći.

U jezivoj saobraćajnoj nesreći tragično su nastradale tri osobe, pored taksiste Milana Lazarevića, stradalo je i dvoje dece koji su preminuli na licu mesta, dok je njihov otac kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu sa teškim povredama.

- Više od dva sata smo ovde okupljeni, gledamo i ne možemo da poverujemo, iako ovo nije prvi put da se dešava. Samo na ovo istom mestu do sad je došlo do čak sedam tragedija, moj otac je stradao na isti način pre 26 godina, i i dalje se dešavaju nesreće - kaže za Kurir jedan od meštana.

Nesreća se, podsetimo, dogodila danas oko 12.45 sati. Voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje-Beograd, udario je u automobil u kom su bili otac i dvoje dece, kao i još jedna odrasla osoba koja je bila za volanom "audija". Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu, a uviđaj je još uvek u toku.

- Voz je vukao automobil nekoliko metara, zaustavio se tek gore bliže kući. Od automobila nije ostalo apsolutno ništa, kada smo videli, odmah smo znali da ima mrtvih - dodao je ovaj meštanin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading