pucnjava u mladenovcu
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Kako je rekao, on je izvršio masakr iz svoje nemoći!?

On sve vreme pokušava da od sebe napravi žrtvu i i govori da se osećao ugroženo, pa je kupio u legalnoj prodavnici revolver.Blažić je potom detaljno počeo da objašnjava kako je kupio oružje, sve vreme pravdajući svog oca i preuzimajući krivicu na sebe.

- Tih dana kakva sam maltretiranja proživljavao u tom selu. Meni je bilo sramota da kažem. Kada su mi upadali u kuću. Uzimali su mi alat, brusilicu.. Bilo me je sramota da kažem da mi je neko upao u kuću i da me je pokrao. Znao sam da nema svrhe da prijavljujem. Imao sam sumnju u policiju. Išao sam u školu, po njivama, takav se sistem stvorio. Mnogo se nepravde izvršilo nadamnom. Te večeri, eto, ispalo je ubica sam. Držao sam to oružje. Ispao sam razbojnik. Nisam ni tražio da mi da sve pare taksista, nego da ima 2,3 hiljade dinara da ako svratim u prodavnicu. Meni nije stalo do toga da mu uzmem sve pare. Nikada nisam krao. Nisam tako vaspitan - rekao je.

Kako kaže, zbog oštećenih i zbog žrtava ne želi da se vraća na to veče.

- Opravdanja nemam, ali uzroka imam. U periodu pred novu godinu i posle nje, koristio sam testosteron. Ne znam šta će to detetu na selu, ali eto družio sam se pa su mi ponudili. Čovek hoće da smrša. Nisam znao kako to utiče. Sam mogu da kažem da u tom periodu sam otišao sam u Nemačku i radio sam. Posle toga, počeo sam opet da korisitm testosteron. Koliko sam upoznat, nije mi bio normalan iznos testosterona u krvi - rekao je on pa je dodao:

-Kada sam se vratio, osećao sam se da ne pripadam tu i da me mrze, jednostavno odbačen sam bio od meštana sela. Jedan oštećeni je hteo da me bije, to je takođe izazivalo gnev kod mene. Testosteron sam uzimao 2,5 miligrama dnevno uprkos tome što sam znao koliko utiče na telo i psihu, a ja sam ga uzimao svekodnevno kroz nos i to veliku količinu. Stizale su mi poruke od Viktora i njegove devojka Ane kako će da me isprebijaju, sve će da mi pokupe, strašne pretnje, i to je bila inicijalna kapisla, nisam znao šta mi se desilo...Imao sam incident sa Panićima, ali to nije razlog da nekoga ubijem i sve iskoristite protiv mene. Želeo bih na kraju da ponovim još jednom, ja sam kriv i spreman sam da prihvatim sve.  - zaključio je Uroš.

On je i dodao šta je želeo da bude

-Želeo sam da budem domaćin, ali sudbina je ovako htela a ja sam samo želeo da završim akademiju i postanem oficir - istako je Uroš Blažić. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading