lazarevac
Foto: Alo/Društvene mreže

Tuga! Brat Mihailo (12) i sestra Milica D. (14), koji su poginuli zajedno sa taksistom Milanom L. u sudaru automobila i voza kod Lazarevca, biće sahranjeni danas! Porodica, rodbina i prijatelji opraštaju se od mališana rečima zbog kojih bi i kamen zaplakao!

Tragedija koja je potresla celu Srbiju dogodila se u ponedeljak oko 12.40 sati, na delu barske pruge između Lazarevca i Lajkovca, kod sela Petka, na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnom signalizacijom i saobraćajnim znacima.

- Automobil „audi“ prelazio je preko pruge, a tada je svom silinom u njega udario voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje-Beograd. Od siline udarca vozilo je potpuno uništeno - navodio je izvor blizak istrazi nakon tragedije.

U taksi vozilu su se nalazili otac Milan D., njegova ćerka Milica D. i sin Mihajlo D., kao i vozač Milan L. Mališani i taksista su poginuli na licu mesta, dok je otac prošao s povredama.

Delovi automobila rasuti po pruzi

Foto: Alo/Dejan Briza

 

Porodica mališana je neutešna, a kako saznajemo, biće sahranjeni danas na lokalnom groblju u selu Lukavica.

-  Opelo će se obaviti u četvrtak, 22. 8. 2024. godine u 13 časova, u porodičnoj kući, sahrana je na groblju u Lukavici - navodi se na umrlici ispod fotografija nastradalih sestre i brata.

Na društvenim mrežama nižu se objave i poruke na profilu neutešnog oca dece koje kidaju dušu.

„Milane, dragi prijatelju, neka ti Bog da snage da izdržiš. Tvojim lepim anđelima carstvo nebesko..“, „Iskreno saučešće. Neka ih anđeli čuvaju“, nizale su se poruke saučešća.

Prabaka nesrećne dece rekla je ranije kratko za Alo! da od tuge ne može ni da uđe u njihovo dvorište, jer u njemu nema više njenih mališana.

- Meni je teško da uđem u dvorište, ode moje dvoje zlatne dece. Ovo je nezapamćena tragedija, za nas, za ceo Lazarevac, ali i za ceo svet. Umesto oni mene da sahrane, ja spremam njihovu sahranu... Kao da ih još čujem kako se igraju u dvorištu - kazala je prabaka kratko, a zatim je zamolila našu ekipu da se udalji jer nema snage da priča.

Kako saznajemo, danas će u Lazarevcu biti sahranjen i Milan L., koji je bio za volanom taksija kada se dogodila nesreća u selu Petka.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading