uroš blažić
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

 

Porodice ubijenih i ranjenih stigli su ispred Specijalnog suda. Ćutke, obučeni u crne majice na kojima piše "Živite" ulaze u hol, odakle će se uputiti ka sudnici gde će pratiti ročište.

uroš blažić

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Zajedno su u zgradu suda u Ustaničkoj ulici ušli roditelji i brat najmlađe žrtve Nikole Milića, zatim jedva punoletnog Marka Mitrovića, maloletnog Aleksandra Milovanovića i Petra Mitovića koji je preminuo nakon 50 dana lavovse borbe.

uroš blažić

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Kao i na prethodnim ročištima roditelji, braće i sestre brutalno ubijenih u selima Dubona kod Mladenovca i smederevskog sela Malog Orašja došli su u crnim majicama na kojima je na leđima ispisano simbolično pitanje "Živite" i datum 4. 5. 2023. kada je pomahnitali Uroš Blažić pobio nedužne vršnjake. Na prednjoj strani majice nalazi se devet fotografija devet žrtava.

uroš blažić

Alo!/Masanori Jošida

 

 

Porodice ubijenog Nemanje Stevanovića, Kristine i Milana Panića, Dalibora Todorovića, a zatim i Lazara Milovanovića pristigli su ispred beogradskog suda gde će uskoro ući u zgradu suda i opet se suočiti sa osumnjičenim ubicom njihove dece.

Još nije poznato ko će od njih danas da govori pred sudom.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading