požar
Foto: Printscreen/Alo!/Vesna Bilić

Naime, jutro posle, novinarska ekipa zatekla je jeziv prizor zgarišta i neprijatan miris paljevine. Prostorije koje su nekada bile dom ovoj porodici još uvek su se dimile. Prostorije u kojima su mališani zajedno sa roditeljima utonuli u poslednji san nisu postojale, ali se moglo nazreti gde su im bili ležajevi.

novi sad

Vesna Bilić

 

 

Pretpostavlja se da je reč o članovima porodice koja je živela na toj adresi, D. A. (29), M. S.(23), E. A. (7), S. S. (5), D. A. (4) i L. A. (2).

@alo_portal HITNO SE OGLASIO MINISTAR POLICIJE Potvrđeno je, četvoro dečice i roditelji stradali u strašnom požaru u Novom Sadu! #alo #aloonline #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #novisad #pozar ♬ Drama accompaniment, crisis, impatience, chaos, chaos(1084745) - Lyrebirds music

Vatra koja je, kako se sumnja, izbila dok im se punio skuter koji je bio priključen na elektromrežu, usmrtila je porodicu dok je spavala. Brat nastradale žene, koji je primetio požar, nemo, bez snage, odmahivao je rukom, zagledan u sobu u kojoj su spavala deca.

novi sad

Vesna Bilić

 

 

Komšije su rekle da su odmah reagovale, ali nisu uspele ni da priđu. Pokušali su da dođu do njih, ali nisu uspeli, jer je vatra izbila iz dela kuće gde se nalaze vrata sobe u kojoj su bili. Kaže da su on i komšije pokušali da probiju zid u pokušaju da ih spasu, ali nisu uspeli. Na fotografiji se vidi rupa koju su napravili u pokušaju da izvuku stradale.

Pokušali su da dođu do njih, ali nisu uspeli, jer je vatra izbila iz dela kuće gde se nalaze vrata sobe u kojoj su bili. U jednom trenutku, komšije i okupljeni su se uznemirili jer je stigla majka nastradale. Nesrećnu ženu su pridržavale žene dok su joj se niz lice slivale suze. Ona je, ridajući, gledala ka zgarištu koje je do skoro bilo dom njenoj ćerki i unučadi, pitajući se zašto.

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading