Ivana Krivokapić
Foto: Printscreen/Printscreen Facebook

 

Ivana Krivokapić ubijena je pre više od godinu dana u iznajmljenom stanu na Zvezdari, a za osumnjičenim, inače njenim emotivnim partnerom Jetmirom Gočajem (24), i dalje se traga. Porodica ubijene devojke je neutešna i na društvenim mrežama svako malo osvanu tužne reči i osećanja.

Jetmir Gočaj

Foto: privatna arhiva

 

 

 U ovoj mrkloj noći, potpunom mraku , sivilo zgrada mi vraća sećanje tragične noći. Žurim uz stepenice i vrata. Postoje one tuge o kojima nikad ne želim da pričam, zakopane su pod jastuk, a one mirno čekaju da padne noć. Ona je upravo sad, anđele moj - napisao je  Slobodan Krivokapić, otac ubijene devojke.

Telo Ivane Krivokapić pronašla su njena braća 24. decembra 2022. godine u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je mrtvu na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze.

Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik.

Kako je utvrđeno, Ivanu je ubica udavio golim rukama, a zatim zaključao stan i poneo ključ sa sobom. Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je za zločin osumnjičen Jetmir Guide Gocej, mladić iz Crne Gore sa kojim je Ivana navodno bila u vezi.

UBIJENA IVANA NIJE ZABORAVLJENA

Facebook/Jetmir Gocaj

 

 

Ivanin ubica je, za sada, uspeo izmaći pravdi, uprkos međunarodnoj poternic i kako se sumnja on se krije na Kosovu.

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading