Mišel N.
Foto: Alo/Foto: Facebook

Pomoćnik predsednika opštine u Knjaževcu Mišel Nikolić (52) poginuo je sinoć u teškoj saobraćajnoj nesreći u mestu Gornje Zuniče, kada je automobilom sleteo s puta, a potom udario u banderu i drvo.

Policija je odmah izašla na mesto događaja, ali nažalost, Nikolić nije davao znake života. Kako su pojedini mediji preneli, on se vraćao sa proslave rođenja unučeta predsednika Mesne zajednice.

- Bio je kod predsednika Mesne zajednice da proslave rođenje njegovog unučeta. Svi misle da je brzina kretanja uzrok ove zaista strašne nesreće, ali delom i to što nije bio vezan - rekao je ranije sagovornik Informera iz opštine Knjaževac, gde takođe dodaju da Nikolić navodno nije bio vezan, što je prouzrokovalo najverovatnije ovakav tragičan ishod.

 

 

Nikolić je nedavno oženio sina i krstio unuku, sudeći prema njegovim društvenim mrežama, sa slavlja je objavljivao zajadničke fotografije sa proslave, a ubrzo nakon što se proširila vest o njegovog pogibiji, njegovi prijatelji i rođani zatečeni ovom tragedijom, delili su oproštaje na ovoj mreži.

- Poslednji pozdrav bratu i prijatelju - ovim rečima opraštali su se ljudi redom na društvenim mrežama, zatečeni velikom tragedijom.

Podsećanja radi, sinoć je negde oko ponoći došlo do strašne saobraćajne nesreće u mestu Gornje Zuniče na putu iz Zaječara ka Knjaževcu.

- Strašna tragedija. Mišel je bio u automobilu marke "reno" izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Po onome što se moglo videti na mestu nezgode, prvo je udario u banderu, a potom u drvo. Nažalost zadobio je povrede usled kojih je ubrzo preminuo - rekao je jedan od meštana sela Gornje Zuniče.,

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading