policija
Foto: Alo/Dejan Briza

 

- Vesna je bila divna i lepa žena, penzionerka, živela je povučeno tu sa majkom i ocem, otac joj je bio vojno lice, kada je umro, ostavio joj je kuću u Beogradu, pa je ona više tamo živela, a ovde u Gornji Vrtogoš, dolazila je za slavu ili tako neke praznike i proslave - kaže prva komšinica za Kurir i dodaje da je Vesna razvedena, ali da iz tog braka ima ćerku koja je udata u okolini Vranja.

Vesna je ubijena u porodičnom domu svoje majke, a kako se na kraju ispostavilo, njoj je zbog ljubomore presudio muškarac sa kojim je, kako meštani pretpostavljaju, bila u emotivnoj vezi, nakon čega je i on izvršio samoubistvo.

- Njega ne poznajemo lično, živi negde u Bujanovcu, viđali smo ga da je u naše selo dolazio ranije, ali šta je tu moglo da se dogodi, da on učini ovako nešto, sam Bog zna - kažu uznemireni meštani.

Kako je dodala komšinica, jutros je čula da je selom protutnjala ekipa Hitne pomoći, međutim, ni na kraj pameti joj nije bilo da je pred veliku slavu došlo do ovakve tragedije.

- U šoku sam još uvek, sutra je velika slava našeg sela, svi slavimo i spremamo za to. Vesna je došla da pomogne majci oko spremanja. A to šta se jutros desilo, samo oni znaju. Ubio je u kući na majčine oči, pa presudio sebi, ali niko od nas ovde ne zna ko je taj čovek - ispričala je komšinica.

Podsećanja radi, do tragedije je došlo jutros u jutarnjim satima, negde oko pola 8. Policija i Hitna pomoć odmah su izašli na mesto ubistva, međutim, mogli su samo da konstatuju smrt oba lica. Istraga će utvrditi tačan motiv ubistva, a uviđaj je još uvek u toku.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading