TOKOM PIJANJKE IZBO KOMŠIJU NASMRT Jeziv zločin u Bavaništu
Foto: Printscreen/Youtube/LOVCI NA UBICE

Smederevska policija rasvetlila je jučerašnje ubistvo A. M. (1982) iz Bavaništa. Kao glavnoosumnjičeni je ubrzo uhapšen žrtvin sugrađanin M. M. (1949).

Iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu navedeno je da je M. M. zadržan do 48 časova u pritvoru pod sumnjom da je izvršio krivično delo Ubistvo iz člana 113. Кrivičnog zakonika.

Lokalni mediji su prethodno javili da je u centru Bavaništa, juče oko 15 sati, pronađeno telo. Utvrđen je identitet žrtve i prvi rezultati istrage pokazuju da su svi akteri ovog događaja bili pod uticajem alkohola. Nesrećni A. M. je uboden nožem posle kraće rasprave.

U zakonskom roku, osumnjičeni M.M. će uz podnetu krivičnu prijavu biti doveden u ovo tužilaštvo radi saslušanja.

Gotovo identičan zločin u Bavaništu dogodio se marta prošle godine. Tada je nasmrt pretučen 58-godišnji muškarac iz tog mesta. Kao počinioci označeni su J. Č. (29) iz okoline Kovina i S. D. (29) iz Vinče. I ova tuča je usledila posle konzumiranja alohola.

(24Sedam)

BONUS VIDEO:

Gotovo identičan zločin u Bavaništu dogodio se marta prošle godine. Tada je nasmrt pretučen 58-godišnjeg muškarca iz tog mesta. Kao počinioci označeni su J. Č. (29) iz okoline Kovina i S. D. (29) iz Vinče. I ova tuča je usledila posle konzumiranja alohola.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading