Prvi maj
Foto: Alo/Alo

"Njih su snimile kamere sa lokala. Na snimku se vidi kako se teturaju, padaju jedan preko drugog. Upali su u kiosk brze hrane, ukrali šta su našli u frižideru i seli ispred kao da se ništa nije desilo", reči su muškarca, vlasnika jednog od lokala na Adi Ciganliji, u koji su mladić (19) i dvojica šesnaestogodišnjaka upala pre nego što su nasmrt pretukla M. S. (64) koji je kasnije preminuo u Urgentnom centru.

Kako priča naš sagovornik, njemu su tinejdžeri napravili štetu na lokalu u iznosu od preko 1.500 evra.

- Oni nisu upadali u lokale jer su hteli nešto da ukradu. To im nije očigledno bila namera jer se na snimku vidi koliko su bahati i bezobrazni. Lupali su stolove, stolice, lomili stakla. Nisu mogli da stoje na nogama - kaže za "Blic" vlasnik jednog od lokala.

Podsetimo, osumnjičeni su u noći između 20. i 21. avgusta, oko 1 sat, napali muškarca M. S. (64) u napuštenom lokalu Vibit na Adi Ciganliji.

Kako je saopštio ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, M. S. je preminuo u Urgentnom centru 23. avgusta.

Teško povređenog muškarca je pronašao prolaznik koji je video da M. S. ima povrede glave. On je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Oglasio se prijatelj

Prijatelj M. S. je za "Blic" ispričao da on nije bio beskućnik, već čuvar, te da su ga pronašli tek ujutru.

- Ne mogu da verujem da je dete moglo tako nešto da učini. Mi smo čuli da su ga u bolnici zaveli kao NN lice i da je prebačen na traumatologiju - rekao je za "Blic".

Naš sagovornik je istakao da je M. S. bio dobar čovek i da je imao ćerku koja živi u predgrađu Beograda.

(Blic)

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
Ada

Komentari (0)

Loading