Dejan Fazliju
Foto: Printscreen/Društvene mreže/FB

Iskrvario nasmrt! Dejan Fazlija (20) iz Kruševca pronađen je mrtav nakon što se vodio kao nestao! Ubrzo je otkriven stravičan zločin - kako se sumnja Dejana je posle svađe otac izbo nožem, koji je posle toga izvršio samoubistvo vešanjem!

Dejan Fazlija se gotovo dan i po vodio kao nestao. Prijatelji, porodica i poznanici su tragali za njim i prijavili njegov nestanak. Dejanovo izbodeno telo pronađeno je u prolazu iza jedne auto-perionice gde se nesrećni mladić zapravo sakrio od svog nasilnog oca i iskrvario nasmrt.

- Sumnja se da je došlo do žestoke svađe između oca i sina. Dejanov otac je najverovatnije bio pod uticajem alkohola, a zatim je nasrnuo na rođenog sina. U besu je zgrabio nož i izbo ga - navodi izvor blizak istrazi i dodaje zastrašujuće detalje:

- Dejan, u očaju i smrtno ranjen, istrčao je iz kuće i pobegao. Zavukao se u jedan prolaz iza auto-perionice gde je nažalost iskrvario nasmrt. S obzirom na to da se nalazio na skrivenom mestu, mnogi ga nisu ni opazili. Prijavljen je njegov nestanak, a zatim je jedan od meštana pronašao telo i sve prijavio policiji - tvrdi naš sagovornik.

Dejanov otac izvršio je samoubistvo.

- Kada je saznao da mu je sin zapravo mrtav od rana koje mu je naneo nakon svađe, on se obesio. Nesrećni mladić je imao ubodne rane po stomaku. Poznanici kažu da je mladić nažalost jako loše živeo sa svojim ocem i da su se stalno svađali. Navodno ga je otac i maltretirao. Ovog puta ga je napao nožem, jer sin nije želeo da priča sa njim. Dejan je verovatno pokušao da pronađe pomoć, ali su ga povrede savladale pa se zavukao na prvo mesto na koje je stigao, gde je i preminuo - ispričao je za Alo! sagovornik.  

Pre nego što je pronađeno telo, Dejanova sestra, a i brojni prijatelji delili su na društvenim mrežama njegove fotografije uz apel za pomoć.

- Gubi se trag od 26. 8. od 23 sata od brata, nestao, povređen, ako ga neko zna ili ga vidi molimo vas da nas kontaktirate ili pozovete policiju u Kruševcu. Molimo naše Kruševljane ako nešto saznaju da nam jave i podele u što većem broju, zove se Dejan Fazlija - navodilo se u apelu.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading