Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

Dejan Fazlija (25) ubijen je nožem, za ubistvo je osumnjičen njegov otac N.U. (50), koji je sledećeg dana izvršio samoubistvo, a o zločinu se oglasilo Više javno tužilaštvo u Kruševcu.

Telo mladića je poslato na obdukciju, čiji preliminarni rezultati ukazuju da je smrt nastupila nasilno usled uboda oštrim predmetom u predelu leve strane grudnog koša i srčanog mišića, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Majka ubijenog mladića je 27. avgusta prijavila njegov nestanak.

Operativnim radom tužilaštvo je došlo do podataka da se mladić sastao sa svojim ocem, sa kojim nije živeo u istom domaćinstvu, 26. avgusta u kasnim večernjim satima, kao i da je došlo do verbalne rasprave i fizičkog kontakta u kojem je N.U. najverovatnije nožem naneo povredu sinu.

N.U. je sledećeg dana izvršio samoubistvo vešanjem u svojoj porodičnoj kući.

Pretragom okoline mesta na kojem je došlo do svađe, pripadnici policije su 28. avgusta u pomoćnom objektu, šupi koja se nalazi u dvorištu jedne kuće čiji su vlasnici na odmoru, pronašli telo D.F.

Tužilaštvo će zajedno sa pripadnicima PU u Kruševcu i narednom periodu preduzimati mere i radnje kako bi potpuno utvrdili činjenice u vezi sa ovim događajem.

(Alo/Novosti)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading