Jadranka Bogdanović
Foto: Alo/Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Javorka se udala za čoveka kom je žena umrla pre godinu i po dana, a dece nema.

Deda Mićara, nije krio sreću što se ponovo ženi.

- Jeste, oženio sam se sa Javorkom pre pet meseci! Nismo se zvanično venčali, jer ona ima svoje imanje u Velikoj Ivanči, pa hoće da ga sačuva samo za nju i ćerke. Ja bih to rado ozvaničio, ali ona neće. Lepo se slažemo, ona je vredna žena. Ja imam 84 godine, evo, baš danas mi je rođendan i zadovoljan sam - rekao je za medije raspoloženi Mićara. 

ljubiša bogdanović

Alo/Printscreen/Privatna arhiva

 

 

  Tačno mesec dana po tragediji odnosno masakru, Javorka je  za "Alo" ekskluzivno tada rekla da ne zna zašto je njen izabranik okrvavio ruke.

Ona je do detalja u ispovesti opisala to kobno jutro u kom je i sama ranjena. 

-Tačno pre mesec dana Ljubiša je upalio svetlo u našoj sobi i rekao mi: ‚Baki, došao je kraj našim mukama i našim životima‘. Zbunjeno sam ga pogledala, u licu uopšte nije ličio na sebe, a ni glas koji je dolazio iz njegovih usta nije zvučao kao on. U rukama sam mu videla pištolj, mislila sam da je dečja igračka, ali ga je podigao prema meni i počeo da puca... Dalje znate šta se događalo! Šta da vam kažem, velika nas je nesreća zadesila... Bolje da je zatro svoju porodicu nego što je digao ruku na naše komšije”, rekla je u ekskluzivnoj ispovesti za “Alo!” Javorka Bogdanović.

Ona je potom pričala i o motivu Ljubišinog krvavog pira.

- Razlog?! Verujte da ni sama ni danas ne znam. Svaki dan od tada motam film po glavi i dalje ne znam zašto je to uradio. Znam samo da tog dana to nije bio onaj Ljubiša kog sam dotad znala. Kao da tog jutra to nije bio on, naš Ljubiša, već neko drugi. Ja i on smo 42 godine delili i dobro i loše i imali smo i uspone i padove kao i u svakom braku, ali u životu nikada nije podigao ruku na mene, a kamoli da me je tukao nekakvim lancima i konopcima. Bila sam šokirana kada sam čula te priče, ne znam ko je to ispričao, ali znam samo da je dovoljna nesreća ono što nas je zadesilo i ne znam kome je još na svu našu muku trebalo da nas blati s takvim izmišljotinama! Do užasa koji nam se dogodio Ljubiša je bio normalan i dobar i muž i otac... A šta se s njim tog jutra desilo, prosto ni sama ne mogu da shvatim - pričala je  Javorka, koju su reporteri “Alo!”  tog dana posetili.

Njen suprug Ljubiša kobnog dana ubio je mecima iz pištolja njihovog sina Branka (42) i svoju majku Dobrilu (83), a potom i njihove rođake i komšije Mikaila (61) i Milenu (61) Despotović, njihovog unuka Gorana (24) i njegovu ženu Jovanu (21), kao i njihovog sina Davida (2), u kući Stekića Danicu (78) i Draganu (50), potom Ljubinku (64) i Miloša Ješića (48) i na kraju bračni par Velimira (78) i Olgu Mijailović (79). Javorka, u koju je pucao dva puta, pravim čudom je preživela, dok je Bogdanović na kraju presudio i sebi metkom u glavu i tri dana kasnije preminuo u Urgentnom centru.

Kao razlog njegovog krvavog pira spominjali su se pogoršano ekonomsko stanje porodice, ali i drugi problemi, međutim, istinu je, po svemu sudeći, poneo sa sobom u grob.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading