Dejan Fazliju
Foto: Printscreen/Društvene mreže/FB

Kruševac zavijen u crno! Dejan Fazlija (25) kojeg je, kako se sumnja, otac Nebojša U. (50) izbo nožem na smrt, a zatim se obesio, sahranjen je na lokalnom groblju u Kruševcu! Njegova braća i sestra teško su podneli gubitak, a njihova majka jedva se držala na nogama!

Porodica, rodbina i prijatelji okupili su se juče na Novom groblju u Kruševcu kako bi se oprostili od Dejana i ispratili ga do njegove večne kuće. Nesrećni mladić je sahranjen oko 14 sati, a prema rečima prijatelja, nije bilo nikog ko nije zaplakao.

- Njegova braća Denis, Danijel i sestra Anita bili su potpuno slomljeni, a njihova majka nije mogla da stoji na nogama. Plakali smo svi kao kiša. Kako je taj monstrum mogao tako nešto da učini našem Dejanu. Deki moj, putuj s anđelima - poručio je za Alo! Dejanov prijatelj nakon sahrane.

dejan fazliju

Printscreen/ Društvene mreže

 

Pre same sahrane ekipa Alo! kontaktirala je njegovog brata Denisa.

- Majka je bila ovde u Kruševcu u vreme tragedije, nije istina da je bila u Austriji, kako neki navode. Našoj majci je teško, želimo makar ovaj dan da budemo u miru - kratko je poručio Denis za Alo! ne želeći da daje bilo kakve izjave, dok je sestra Anita samo kratko kazala da u tom trenutku kada smo je pozvali kupuje pogrebnu opremu, naglasivši: „Moj brat Dejan je bio najbolji na svetu!“

Inače, Dejanov brat Denis je ranije ispričao za Alo! da je Dejana namestio njegov dobar drug J. A., a da je taj mladić istovremeno pozvao i njegovog oca, sa kojim žrtva nije bila u dobrim odnosima.

- Mladić J. A. živi u blizini gde je živeo Dejanov otac. J. A. je pozvao Dejana da se vide. Mom bratu nije rekao da da će tamo biti i njegov otac. Što je najgore, taj mladić je znao situaciju, da nismo u dobrim odnosima s njim. Možda J. A. nije znao da će ga ubiti, ali on je namestio njihov susret. Prvo je dovezao Dejanovog oca na tu lokaciju, na koju je onda došao moj brat Dejan - priča brat ubijenog mladića.

Kako je objašnjavao, njegov pokojni brat snimljen je na jednoj kameri kako ranjen trči.

- Dejan je snimljen, vidi se na jednoj kameri kako trči. Prolazi pored te pekare, a za njim ide otac malo bržim hodom iza njega. On je znao šta je uradio i išao je za njim i čekao da se sruši, ali nije uspeo da ga stigne. Dejan je nađen u jednom dvorištu, gde je pokušao da se sakrije. U obdukcionom nalazu piše da je iskrvario posle 10 minuta - kaže Denis Fazlija.

Inače, kako saznajemo, Dejan je uboden u predelu srca.

Tragični događaj dogodio se u noći između ponedeljka i utorka.

- Taj dečko koji je namestio susret nikome nije rekao da su se otac i sin sreli. U utorak, dan posle, pozvao je moju sestru i saopštio joj da je Dejan uboden, ali da ne zna gde je. Da joj je rekao posle par minuta, moj brat bi bio živ - zaključuje za Alo! brat ubijenog Dejana.

Podsetimo, nesrećnog mladića je izbo nožem rođeni otac, a žrtva je zatim pobegla i sakrila se u obližnjoj šupi kako bi se spasao od nasilnika, ali je nažalost iskrvario na smrt.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading