Rent a car
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Državljanina Republike Švajcarske F.C. (49) o čijem hapšenju je javnost već obaveštena, zbog postojanja sumnje da je dana 25. jula, u Beogradu, GO Surčin, ukrao tuđu stvar koja mu je poverena javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu podneo je optužni predlog.

"Vrednost prelazi iznos od milion i petsto hiljada dinara na taj način što 21. jula na aerodromu „Nikola Tesla“ zaključio ugovor o najmu vozila sa preduzećem „EFEX DOO AR rent-a-car“, preuzeo vozilo marke “Škoda Superb” vrednosti od 4.836.435,33 dinara sa rokom vraćanja 24.07.2024. godine, ali vozilo nije vratio ni u ugovorenom roku, ni na poziv oštećenog preduzeća čime je izvršio krivično delo Utaja.

Javni tužilac je predložio sudu da okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i izrekne mu novčanu kaznu u iznosu od 500.000,00 dinara, kao i meru bezbednosti Proterivanja stranca iz zemlje na period od 5 godina, te da mu produži pritvor, s obzirom da još uvek stoje zakonski razlozi zbog kojih je isti i određen", saopštilo je Treće OJT.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading