Zoran Marjanović
Foto: Alo/Dejan Briza

 

U telegramu, Jelenina sestra Teodora je navela da zbog zdravstvenog stanja nije u mogućnosti da svedoči. Od branilaca Marjanovića pojavila se Katarina Delibašić, advokatska pripravnica, koja je iznela objašnjenje da njen otac, advokat Veljko Delibašić, učestvuje u izradi zakona te da zato nije u mogućnosti da prisustvuje. Osim Zorana, na suđenju se pojavila i Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, koja je ranije trebala da ponovi svedočenje.

Suđenje je odloženo za 10. oktobar.

Podsetimo danas  su na  ponovljenom suđenju iskaze  trebalo da daju Teodora Krsmanović, sestra ubijene pevačice, zatim Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, kao i tetka pevačice Ljubica Marković.

Zločin se dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči.

Zoran Marjanović je prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, ali je ta presuda oborena i naloženo je novo suđenje koje je počelo u Višem sudu u Beogradu početkom ove godine. Tereti se da je tupim predmetom, udarcima u glavu, usmrtio suprugu, a zatim prijavio njen nestanak.

Telo pevačice pronađeno je dan nakon nestanka, nedaleko od mesta na kojem je trčala, u kanalu. Reč je o nasipu u naselju Crvenka kod Borče. Tokom istrage ovog zločina saslušan je veliki broj svedoka koji su bili bliski porodici Marjanović, ubijenoj pevačici, kao i ljudi koji su učestvovali u potrazi.

Ipak, i pored njihovih iskaza, presuda protiv okrivljenog Marjanovića je pala.

Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović koja bi trebalo da sutra da iskaz, često je ispunjavala stupca crne hronike zbog uloge koju je imala u porodici Marjanović. Ujedno, ona se poslednja čula sa ubijenom pevačicom, svega nekoliko trenutaka pre zločina.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading