policijska rotacija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

 

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 5. septembra 2024. godine podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema trojici maloletnika iz Bele Crkve povodom navedenog događaja, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo teška krađa.

Posetimo, prijava je podneta i protiv vlasnika pumpe, koji je dečake pretukao, a potom ih terao da, ispred benzinske pumpe jedan drugog šišaju na ćelavo.

Višem javnom tužilaštvu u Pančevu je 3. septembra 2024. godine dostavljena krivična prijava Policijske uprave u Pančevu, Policijske stanice Bela Crkva protiv NN lica zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa iz člana 204 stav 1 tačka 1 Krivičnog zakonika, kao i dopuna krivične prijave prema tri maloletnika, a koja se odnosi na događaj koji se desio 25. avgusta 2024. godine na benzinskoj pumpi u selu Grebenac u opštini Bela Crkva.

 Više javno tužilaštvo u Pančevu je 5. septembra 2024. godine podnelo sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema trojici maloletnika iz Bele Crkve povodom navedenog događaja, zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo teška krađa.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading