Aleksandar Gligorijević
Foto: Alo/Društvene mreže

Aleksandar Gligorijević (26) iz Leskovca misteriozno je nestao na letovanju na Kipru krajem jula, a sada je pronađeno telo za koje se sumnja da pripada upravo Srbinu! Aleksandrov otac je potvrdio na društvenim mrežama da je reč o njegovom sinu, ali zasad nema zvaničnih potvrda od kiparskih zvaničnika!

Aleksandar Gligorijević je otputovao u poznato letovalište Aja Napa na Kipru, a zatim mu se svaki trag izgubio 26. jula. Pokrenuta je bila potraga za njim, a porodica i prijatelji su preplavili društvene mreže apelom za pomoć! Mladić se vodio kao nestao, a sada su se pojavile informacije da je mrtav i da je njegovo telo pronađeno u šumi nedaleko od smeštaja u kojem je letovao.

Na sajtu kiparske policije vodi se i dalje kao nestao, jer je obdukcija pronađenog tela i dalje u toku, međutim, jedna agencija privatnih istražitelja sa Kipra objavili su da je nesrećni Srbin mrtav, a tu informaciju potvrdio je i njegov otac objavom na Fejsbuku.

Aleksandar Gligorijević

Društvene mreže

 

- Srpski turista Aleksandar Gligorijević bio je nestao i vodila se potraga za njim u Aja Napi na Kipru od 26. avgusta 2024. godine. Žao nam je što moramo da objavimo da je mladi muškarac pronađen mrtav. Policija je izvršila uviđaj i očekuje se potvrda njegovog identiteta - navodi agencija privatnih istražitelja na društvenim mrežama na svojoj stranici i zahvaljuju svima koji su pomagali u potrazi za Aleksandom iz Leskovca.

Aleksandar Gligorijević

Društvene mreže

 

Plakao je kada se poslednji put čuo s majkom

Majka nesrećnog Aleksandra pričala je ranije za beogradske medije da je poslednji put kada su se čuli bio depresivan.

- Moj sin je 18. jula otišao na Kipar na letovanje i svaki dan smo se čuli, a poslednji put je bilo 24. jula kad mi je oko pola 10 uveče rekao da je bolestan i da ima temperaturu, ali i da je nešto loše psihički. Do tada mi je govorio da je sve u redu i da se lepo provodi, ali se taj dan rasplakao. Savetovala sam da sedne na avion i dođe kući, ali je odlučio da ostane još. Posle toga mi se više nije javljao i već naredni dan kad sam ga zvala telefon mu je bio isključen. Nisu mu stizale ni poruke na mrežama, ništa - kazala je majka Jasmina za beogradske medije.

 

Aleksandrov otac je tu objavu postavio i na svom Fejsbuk nalogu, ali i uspomene na svog sina uz pesme „ Što te nema“ i uz opis „In memoriam“.

„Ne želim nikome da kvarim veče ili dan, ali pre mesec dana sam podelila objavu o momku iz Srbije izgubljenom na Kipru, i sada osećam da treba da podelim i ovo. Našli su mu telo u šumi blizu njegovog smeštaja u Aja Napi. Nemam reči. Eto, koga je zanimalo. Neka počiva u miru“, napisala je jedna devojka na društvenim mrežama uz Aleksandovu fotografiju.

Da je telo Srbina iz Leskovca pronađeno u šumi, pisao je i jedan kiparski portal, međutim, za sada još nema zvaničnih informacija. Čeka se potvrda kiparske policije.

Podsetimo, Aleksandar Gligorijević (26) je 18. jula otišao na letovanje u Aja Napu na Kipru, a kako smo ranije pisali, otputovao je sam. Bio je smešten u hostelu, a prema njegovim planovima, želeo je da kampuje, ali je odlučio navodno da s prijateljem ipak odsedne u hostelu i predomislio se. Tokom svog boravka sastao se s prijateljem, a svaki trag mu se gubio u noći između 26. i 27. jula. Aleksandar je često odlazio na Kipar i letovao, a odlazio je i kod prijatelja koji je radio u jednom ugostiteljskom objektu.  On ga je poslednji put video 21. jula, a posle razgovora s Aleksandrovom majkom, prijavio je njegov nestanak policiji. Utvrđuju se okolnosti. Zasad nema informacija da li je reč o prirodnoj smrti, nesreći ili nasilnoj smrti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading