rotacija
Foto: Alo/Shutterstock

Loznička policija uspela je da identifikuje još dva lica za koja postoje osnovi sumnje da su učestvovala u tuči u kojoj je prošle sedmice teško povređen dvadesetšestogodišnji Miloš G. iz Loznice. Ova informacija potvrđena je iz lozničkog Osnovnog javnog tužilaštva (OJT).

- Otkrivena su još dva lica za koja postoje osnovi sumnje da su učestvovala u izvršenju krivičnog dela teška telesna povreda. Oni su saslušani u lozničkom Tužilaštvu i njima je određen pritvor do 30 dana, a za obojicu je osnov zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti. Sada je u ovom slučaju osumnjičeno pet osoba i sve se nalaze u pritvoru - rečeno je danas iz OJT za "Kurir".

Podsetimo, prošlog petka u OJT su saslušana trojica osumnjičenih, a odlukom Osnovnog suda u Loznici određen im je pritvor do 30 dana. Kod sva tri lica osnov za određivanje pritvora je zbog uticaja na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, a kod jednog osumnjičenog je osim toga dodat i osnov da postoji opasnost da će ponoviti krivično delo. Miloš G. pretučen je u centru Loznice, zadobio je teške povrede glave zbog čega je isto veče hitno prebačen u bolnicu u Beogradu.

Kurir.rs

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading