Kristina i suprug
Foto: Printscreen/Foto: Instagram printscreen

Poznata švajcarska manekenka i misica srpskog porekla Kristina Joksimović (38) brutalno je ubijena nedaleko od Bazela tako što je zadavljena i iskasapljena, a delovi njenog tela izblendirani! Za Kristinino ubistvo optužen je njen muž Tomas (41), a kako se saznaje, mogući motiv je to što je saznao da planira da ga ostavi i ode sa decom!

Kako navode strani mediji, Srpkinja je brutalno ubijena 13. februara, a javnost je za ovaj slučaj saznala nakon što su objavljeni detalji sa suđenja njenom suprugu Švajcarcu, u lokalnim medijima navedenom pod pseudonimom Tomas, ove nedelje. Kristina Joksimović je bila poznata manekenka i bivša finalistkinja mis Švajcarske, a za njenu smrt optužen je njen suprug. Nakon pronalaska delova njenog tela, obdukcijom je utvrđeno da je žena zadavljena, a zatim iskasapljena.

Kristina Joksimović

društvene mreže

 

- Zločin se dogodio u porodičnoj kući u mestu Biningenu, nedaleko od Bazela u Švajcarskoj. Njen suprug ju je najpre zadavio, zatim telo raskomadao ubodnom testerom i baštenskim makazama, a delove samleo u blenderu u vešernici. Delovi su pretvoreni bukvalno u kašu jer je korišćena i hemikalija. Sumnja je odmah bačena na njenog supruga, koji je uhapšen - navode detalje švajcarski mediji koji su u sredu izveštavali sa suđenja Tomasu.

ŠOKANTNO Kristini odrubio glavu i izvadio celu matericu!

Obdukcija je pokazala da je Švajcarac odrubio Kristini glavu i isekao joj matericu pre nego što je, neke delove njenog tela usitnjavao u blenderu.  On je „pažljivo i precizno“izvadio njenu matericu, a zatim joj odrubio i glavu. Pažljiviji pregled Kristinine glave otkrio je rane koje ukazuju na to da joj je deo kose počupan. Obdukcija je takođe otkrila da je pre nego što ju je raskomadao, on je odsekao Kristinine noge i prešao na dezartikulaciju - uklanjanje kosti iz zgloba, poput amputacije njene leve nadlaktice, podlaktice i desne potkolenice.

- Kristini je „grubo odsekao“ gornji deo kičme da bi je obezglavio i dalje prepolovio njen torzo iznad karlice. Tomas je takođe isekao njenu matericu, koja je bila jedini organ koji je potpuno uklonjen. Dok je komadao telo, puštao je Jutjub video snimke na svom telefonu - rekli su istražitelji.

Takođe po licu i raznim delovima tela imala je brojne posekotine i povrede. Pored toga što je davio, on je izudarao tušim predmetom.

Inače, monstrum je na suđenju priznao krivicu, ali je mirno i hladnokrvno tražio da ga puste kući.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je nesrećna Srpkinja, poreklom iz Modriče u Republici Srpskoj, doživela zapravo istu sudbinu kao njena sunarodkinja Ana Volš, koju je muž Brajan Volš zadavio u Bostonu za doček 2023., a zatim je kako se sumnja, iskasapio i bacio delove njenog tela koji ni do danas nisu pronađeni.  Sumnja se da je Kristina, majka dve ćerke, planirala da napusti svog muža Tomasa, a da je on za to saznao i usmrtio je.

IMALA ISTU SUDBINU KAO ANA VOLŠ Kristina htela da napusti muža, on je izmasakrirao!

Printscreen

 

- Želela je da raskine s njim, da ga ostavi, ali se plašila njega - rekao je jedan od izvora za portal 20 minuten.

Kristina i Tomas venčali su se 2017. godine i imaju dve ćerke. Poznanici kažu da su živeli život kao iz bajke, u predivnoj kući u luksuznom i bogatom kraju Bazela. Prema rečima poznanika, njihov život je izgledao idilično, a Kristina je bila veoma popularna u toj zemlji, ali i na društvenim mrežama. Na fotografijama koje je postavljala na mrežama delovala je kao da je presrećna, međutim, između četiri zida su stvari bile mnogo drugačije.

- Meni su izgledali kao savršena porodica - izjavio je jedan prijatelj za „Blik“, međutim, informacije nekih prijatelja pokazuju drugu sliku:

- Njihov brak je bio u krizi mesecima! Kako smo čuli, ranije je policija dolazila u njihovu kuću zbog navodnog fizičkog nasilja - ističu poznanici.

Poslednjih dana u švajcarskim i medijima iz regiona javljali su se brojni prijatelji koji su ukazivali na isto, da je njihov brak bio u krizi i da je od njega verovatno želela da ode sa decom, što bi mogao da bude okidač da nasrne na nju.

IMALA ISTU SUDBINU KAO ANA VOLŠ Kristina htela da napusti muža, on je izmasakrirao!

Foto: Tanjug

 

Srbija, ali i ceo svet bili su šokirani kada je Brajan Volš uhapšen zbog sumnje da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš, sa kojom ima dvoje dece. Mediji, ali i tužitelji navodili su kao motiv to da je Ana navodno varala Brajana i da je nakon dočeka Nove godine planirala da ode za Vašington i da se više ne vrati. To je navelo monstruma da je zadavi, a sumnja se da ju je iskasapio. Njeno telo ni do danas nije pronađeno. Da stvar bude još monstruoznija, Brajana Volša je odalo to što je na internetu pretraživao kako iseći telo, kako se osloboditi delova, kako i čime oprati prostoriju od krvi, a u prodavnici je kupovao sredstva i kiseline za uklanjanje fleka.  

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading