Kristina i suprug
Foto: Printscreen/Foto: Instagram printscreen

Najnoviji podatak iz istrage o Tomasovom gledanju video-zapisa na Jutjubu, samo je jedan od brojnih pokazatelja koliko je monstrum hladnokrvan i bezosećajan prema svojoj supruzi, kažu za lokalne medije izvori bliski istrazi.

Ubistvo se dogodilo 13. februara u porodičnoj kući supružnika u Biningenu, kod Bazela, a vest o njemu dospela je u javnost prošle nedelje jer su lokalni mediji objavili detalje sa suđenja uhapšenom Švajcarcu.

Svi svetski i mediji iz regiona danima pišu o smrti prelepe Srpkinje, a sada su u javnost dospele i fotografije njene kuće u kojoj se dogodio zločin.

Švajcarska

Instant street view

 

Reč je o luksuznoj vili, sa velikim dvorištem, ispred kojeg su građani pored Kristininih fotografija ostavili cveće i zapalili sveće.

Taj kraj je među komšijama poznat kao „zlatno brdo“, jer na njemu, kako govore meštani, žive bogataši.

Komšije supružnika izjavile su za lokalne medije da ih nikada nisu čuli kako se svađaju i da je neverovatno da se tako svirep zločin dogodio u njihovom mirnom kraju.

Kristina Joksimović

društvene mreže

 

Kristina Joksimović je bila poznata manekenka i bivša finalistkinja izbora za mis Švajcarske.

Otac zanemeo od bola

Kristinin otac nije davao izjave za medije, a njeni prijatelji kažu da je od dana kada je pronašao ćerkine delove tela „zanemeo od bola“.

Na suđenju je otkriveno da je Kristinu kobnog 13. februara suprug najpre zadavio, zatim telo raskomadao ubodnom testerom i baštenskim makazama, a delove samleo u blenderu u vešernici.

Delovi su bukvalno pretvoreni u kašu jer je korišćena i hemikalija.

Švajcarska

Instant street view

 

Manekenka je poreklom iz Republike Srpske, a njeno telo je, prema navodima medija, pronašao upravo otac. Naime, kada je otac pozvonio na vrata njihove kuće i pitao gde mu je ćerka, Tomas mu je mirnim tonom rekao da je u vešernici. Kada je čovek otišao do te prostorije, zatekao je stravičan prizor. Njega su, naime, pozvali iz vrtića da pokupi decu, a kada je došao do kuće svoje ćerke, otkrio je zastrašujući zločin i pozvao policiju, pa je Tomas uhapšen.

On je u policiji priznao ubistvo, ali je rekao da je to uradio u samoodbrani, tvrdeći da ga je Kristina napala nožem.

Kristina i Tomas venčali su se 2017. godine i imaju dve ćerke.

Prema rečima poznanika, njihov život je izgledao idilično, a Kristina je bila veoma popularna u toj zemlji, ali i na društvenim mrežama. Na fotografijama koje je postavljala na mrežama delovala je kao da je presrećna, međutim, između četiri zida su stvari bile mnogo drugačije.

Kristina Joksimović

društvene mreže

 

- Meni su izgledali kao savršena porodica - izjavio je jedan prijatelj za „Blik“, međutim, informacije nekih prijatelja pokazuju drugu sliku:

- Njihov brak je bio u krizi mesecima! Kako smo čuli, ranije je policija dolazila u njihovu kuću zbog navodnog fizičkog nasilja - ističu poznanici.

Sumnja se da je Kristina planirala da napusti svog muža Tomasa, a da je on za to saznao i usmrtio je.

- Želela je da raskine s njim, da ga ostavi, ali ga se plašila - rekao je jedan od izvora za portal 20 Minuten.

Odrubio joj glavu

Obdukcija je pokazala da je Švajcarac odrubio Kristini glavu i isekao joj matericu pre nego što je neke delove njenog tela usitnjavao u blenderu.  On je pre toga pažljivo i precizno izvadio njenu matericu. Obdukcija je takođe otkrila da je pre nego što ju je raskomadao, osumnjičeni odsekao Kristinine noge i prešao na dezartikulaciju - uklanjanje kosti iz zgloba, poput amputacije njene leve nadlaktice, podlaktice i desne potkolenice.

Kristini je „grubo odsekao“ gornji deo kičme da bi je obezglavio i dalje prepolovio njen torzo iznad karlice.

 

Istražitelji su rekli da je Tomas pokazao „upadljivo visok nivo kriminalne energije“, prema njihovoj proceni. Naveli su da kod njega postoji „nedostatak empatije i hladnokrvnost nakon što je ubio svoju ženu“, pokušavajući da prikrije njenu smrt. Stručnjaci kažu da optuženi ima „sadističko-sociopatske crte ličnosti“.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading