aleksa milosavljević
Foto: Printscreen/Foto: privatna arhiva

Piše: Mihajlo Žilović

Prema rečima njegovog oca, tragediji je prethodila njegova svađa sa bivšom devojkom, ali navodno i s njenim ocem.

- Aleksa je pronađen mrtav 18. avgusta. Kako mi je ispričala njegova bivša devojka, oni nisu pričali jedno vreme. Tog dana oni su se posvađali, a onda je došao njen otac - otpočinje ispovest za naš list Dragiša Milosavljević, otac nastradalog Alekse.

Kako naš sagovornik objašnjava, do rasprave je došlo zato što je u stan u kome je Aleksa živeo sa bivšom devojkom došla još jedna devojka, pa je izbio sukob.

Sahat kula

youtube.com/BEOGRAD SRBIJA

 

- Ne znam šta se tačno desilo, to me najviše muči. Aleksa je bio divno dete, miran. Meni je njegova bivša devojka ispričala da se jesu posvađali, ali ne i detalje. Kasnije sam se čuo sa majkom njegove bivše devojke, koja mi je prvo ispričala jednu priču, a onda drugu - tvrdi naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, svađa se po prvoj verziji dogodila u stanu u kome su živeli.

- Prema jednoj verziji Aleksa je došao u stan, a onda je nastala svađa. On je nakon toga izašao. Ne znamo kako se našao na Kalemegdanu. Dok, prema drugoj verziji, kako mi je ispričala majka Aleksine bivše devojke, on ju je pozvao telefonom i tako su se sporečkali. Onda je on otišao do posla da popije piće - priča naš sagovornik, i dodaje:

- On nema nijedan prelom na telu, to je video i Aleksin deda, koji je kiropraktičar. To je za nas dodatni šok i to budi dodatnu misteriju. On ako je pao sa 20 metara visine, logično je da ima više preloma. Uskoro će stići i obdukcioni nalaz, pa ćemo videti da li ima nekih novosti. Mi smo od tada u šoku, ne možemo da dođemo sebi - objašnjava otac pokojnog Alekse za Alo!.

aleksa milosavljević

Foto: privatna arhiva

 

Aleksa je, prema rečima oca, došao u Beograd zbog svoje bivše devojke, a u međuvremenu je pronašao posao.

- Tačno je da je bio sa njom u vezi. Oni su se rastali, ali živeli su zajedno. Ona je trebalo da izađe iz stana, a da moj sin ostane. Nije tako bilo, ne znam iz kog razloga... Bio je plan da kada primi prvu platu njegova devojka napusti stan. Ono što je meni dodatno sumnjivo, a što sada mogu samo da pretpostavim, jeste i činjenica da je taj dan u Beograd došao otac bivše devojke, da li je tu bilo neke svađe, to ne znam, ali mislim da jeste - priča Dragiša.

Otac nastradalog Alekse kaže da mu je bilo i čudno što nije mogao da uzme stvari njegovog sina iz stana i što su one bile iznešene ispred zgrade.

- Kada sam otišao po Aleksine stvari, nisu me pustili u stan, već je njen otac izneo stvari ispred zgrade. Sada ostaje da vidimo nalaze obdukcije kako bismo znali šta se desilo. On je iza sebe ostavio stariju sestru, ali i polubrata i polusestru koje sam dobio sa drugom suprugom - kazao je on.

Majka Aleksine bivše devojke istakla je za Alo! da je tačno da je njen suprug Bratislav došao taj dan u Beograd.

- Da, moj suprug je bio u Beogradu taj dan, ali zato što je moja ćerka imala obaveze oko škole. Nije došao zbog incidenta. Oni se sa Aleksom nisu ni videli. Nije mi jasno šta se tačno desilo. Moja ćerka i Aleksa nakon raskida veze koja je trajala kraće od mesec dana nisu pričali. Živeli su zajedno, ali su samo komunicirali o obavezama. On je bio fin mladić, videla sam ga dosta puta. Da je problem drugarica, u to ne verujem jer ona kada je došla na par dana bila je kod nje u sobi. Mnogo mi ga je žao, pogotovo što sam ga poznavala - otpočinje priču za Alo! majka bivše Aleksine devojke, i dodaje:

- Nije tačno da nismo pozvali Aleksinog oca da uđe u stan i vidi stvari. Aleksina maćeha je rekla da se stvari spuste ispred zgrade. Imaju poruke u kojima piše da smo ih pozvali gore na kafu. Odbili su. Onda su rekli kako nisu sve stvari predate, da fali posteljina i tegovi. Ćerka mi je objasnila da kada su se selili iz prvog stana, da je Aleksa bacio celu crnu torbu, ali i te tegove koji su bili sporni. Takođe i za posteljinu koju su tražili ćerka mi je objasnila da je nije doneo, odnosno da ne zna ništa o tome - priča majka Aleksine devojke.

Ona je dodala da sa nestrpljenjem čeka informacije o obdukciji.

- Želim da se sve ovo završi, žao mi je što Aleksu ne možemo vratiti - zaključuje majka devojke nastradalog mladića.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading