mika aleksić
Foto: Alo/TANJUG/ JAROSLAV PAP

Kako Kurir nezvanično saznaje, prethodno su svedočile dve devojke koje su nekada išle u Aleksićevu školu glume. Kako  izvor otkriva, one su posvedočile da ih je Miroslav Aleksić dodirivao i neprimereno se ponašao, ali da ga nisu prijavile jer nisu to shvatile kao seksualno zlostavljenje, već seksualno uznemiravanje.

Advokat Zoran Jakovljević, koji zastupa Aleksića, navodno je imao pitanja koja sud nije dozvolio zbog čega je ušao u sukob sa sudijom koji je odlučio da napravi pauzu pre nastavka ispitivanja druge devojke.

- Jakovljeviću je izrečena opomena i napravljena je kratka pauza, posle koje je trebalo da se nastavi sa ispitivanjem svedoka, među kojima je i Radovan Vujović. Međutim, po povratku u sudncu Jakovljević se javio za reč i rekao da se Aleksić ne oseća dobro i da ne može da nastavi da prati suđenja. Kada je sudija pitao Aleksića da li je u stanju da nastavi, advokat je odgovorio "jel treba da dolazi hitna pomoć, hoćete li da ga ubijete". Međutim, iz publike je neko dobacio "kako mu nije dobro kad je sada pušio napolju i smejao se", pa je sudija osobu koja je to rekla iz publike udaljio iz sudnice - opisuje sagovornik Kurira šta se dešavalo danas na suđenju.

Suđenje bi trebalo da bude nastavljeno u ponedeljak, ali je glumac Radovan Vujović obavestio veće da neće moći da dođe i svedoči zbog ranije zakazanih obaveza. 

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading