Verica janković
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Verica Janković (61) iz Grdelice misteriozno je nestala pre sedam godina na putu do svoje šnajderke koja živi u kući preko puta njene, a sin Bojan Janković i dalje traži bilo kakav trag ili odgovor. Kako kaže za Alo!, posle svih ovih godina je razočaran, ali i jako tužan jer nije dobio nikakvu informaciju o svojoj majci!

Verica janković

Društvene mreže

 

Verica Janković nestala je 20. septembra 2017. oko 15.30 sati, a poslednji put ju je videla lokalna apotekarka, s kojom je kratko popričala ispred kapije. Njen sin Bojan Janković rekao je ranije za Alo! da je tog kobnog dana otišao kod frizera, a da je majka uzela 150 dinara i njegov telefon da ode kod šnajderke. Kada se vratio, Verica nije bila kod kuće, a kada je proverio kod komšinice, dobio je odgovor koji ledi krv u žilama - da njegova majka nije ni stigla kod nje. Kako je ispričao, njegov telefon, koji je ponela sa sobom, od tog trenutka zauvek je bio nedostupan. Nažalost, posle više godina i dalje nema nikakva saznanja o njoj. Da slučaj bude još bizarniji, šnajderka živi u kući preko puta njihove, a Verica je poslednji put viđena ispred svoje kapije. Na svega desetak metara od kuće žena je  misteriozno iščezla, a niko ništa nije video.

Pronašli ugljenisano telo, ali ne zna se ko je

Bojan je ranije ispričao da je za sve ove godine dobio samo jednu informaciju zbog koje se oseća još gore.

- Policija me je pozvala 10. aprila 2018. jer je kod Predejana nađeno ugljenisano telo žene čiji identitet ne može da se utvrdi. Zvali su me zbog DNK analize jer su sumnjali da je to moja majka. Međutim, posle tih analiza sledeće godine je stiglo obaveštenje da su ostaci te žene toliko oštećeni da ne može da se utvrdi njen identitet. Šta da vam kažem… Na svu muku još se razmišljam da li je to moja majka ili ne - priseća se Bojan.

 

- Ne znam više šta da kažem. Razočaran sam i mnogo tužan što posle ovoliko vremena još ništa ne znam. Nisam saznao ama baš ništa o njoj za ovih sedam godina - poručio je Veričin sin Bojan.

Verica janković

Društvene mreže

 

Bojan je ranije za Alo! rekao da ga najviše od svega ubija konstantna neizvesnost.

- Sve mi je teže i teže kako vreme prolazi, a prošlo je punih šest godina od nestanka. Sve više se pitam i molim boga da nešto saznam, da ne ostane ovako jer najteža je ova neizvesnost. Neznanje me bukvalno ubija. Od policije nikakvih novosti, jedino mi sad ostaje nada da će ljudi nekad nešto čuti ili videti. Svakog dana ležem i budim se s mislima o njoj. Kako vreme prolazi, sve mi više nedostaje - govorio je Bojan kroz suze.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading