Nestala devojčica
Foto: Alo/Foto: Privatna foto arhiva

Petnaestogodišnja devojčica Andrijana Igić iz Novog Sada, učenica prvog razreda srednje škole "Svetozar Miletić" nestala je pre dva dana nakon što je tokom časova otišla iz ove ustanove. Njena porodica dva dana pokušava da je pronađe, a u međuvremenu pojavili su se novi tragovi!

Nestala devojčica u Novom Sadu

Printscreen

 

Kako je za "Alo!" ispričala majka maloletne devojčice, Živana Igić, njena ćerka je juče bila u Beograu, i ne zna da li je tu i dalje. 

- Dobila sam juče sliku sa železničke stanice u Novom Sadu. Na njoj se vidi moja ćerka sa jednim dečakom Ivanom S. iz Smederevske Palanke, kako čekaju voz za Beograd. Poznato mi je da su se oni dopisivali na Snepčetu. Šta ako joj nešto uradi? Šta ako joj naudi, on je opasan? Tek sam juče saznala priču o njemu. Bila sam u njegovom mestu u nadi da ću tamo naći ćerku. Njegova majka je prijavila nestanak sina tek juče, nakon što je ona privedena. On je bežao i prošle godine, nije mu to prvi put. To je čudna porodica... - otpočinje priču za "Alo!" Živana.

Kako dodaje, oni su vozom iz Novog Sada juče doputovali u prestonicu.

- Voz kojim su oni najverovatnije doputovali u Beograd je pošao u 7.19 iz Novog Sada. Ona je viđena na železničkoj stanici "Prokop", gde ju je zaustavio policajac, koji je izgleda nije prepoznao. U jednom trenutku, saznala sam da ona nije rekla svoje pravo ime već da je slagala, što je učinio i taj dečko koji ju je odveo. Taj dečak Ivan se dok je policajac pretresao moju ćerku "cerekao" na klupi. Ne znam šta je tu smešno. Pri pretresu saznala sam da je policajac kod moje ćerke našao 350 dinara. Pitam se gde spavaju i šta će mu sve na pamet pasti u narednim satima. Policajac mi je rekao da se normalno ponašala i da je tokom  odgovaranja na moja pitanja, dečak konstantno prekidao. On je nabacivao svoje odgovore, koje je ona morala da mu kaže. Ivan je rekao policajcu sada samo se posvađali zato što je gledala drugog dečaka - kroz suze priča majka i dodaje:

- Ono što nas je ovde navelo pored tog traga je i dokaz da je njen telefon juče oko 19.15 sati lociran u  ul. Kraljice Natalije. Ubrzo je isključen, a onda je opet uključen oko 20.30 i nakon minut isključen. Znate, ne znam šta mi sve svakodnevno prolazi kroz glavu. Ako nemaju pare, a on bude hteo da krene za Smederevsku Palanku kako će. Ne daj Bože, da moju ćerku natera na nešto. Nadam se da će ova agonija uskoro da se završi.

Kako ističe naša sagovornica, ona je sa svojim suprugom od prvog dana u potrazi.

- Mi smo sinoć prenoćili na železničkoj stanici prokop. Za ova dva dana prešli smo preko 550 kilometara. Ovo je jedini trag. Ona je povučena devojka, ne znam kako je uspela da pristane da ide sa njim, možda ju je prisilio, ne znam...  Gde će noćas da prespavaju, kako će bez para, da li je dobro, sva ta pitanja me muče - zaključuje za "Alo!" majka nestale devojčice. 

Podsetimo, devojčica je u trenutku nestanka na sebi imala sivu trenerku, crno beli šuškavac, beli ranac i sivo bele patike. Nestanak petnaestogodišnjakinje prijavila je njena majka u petak oko 21 sat prijavila nestanak. Policija intenzivno radi na pronalaženju devojčice i na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do njenog nestanka. Ukoliko vidite devojčicu pozovite 192 ili prijavite najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading