udes kod ušća
Foto: Privatna arhiva/Foto: RINA/ Privatna arhiva, Alo ilustracija

Tragedija je zavila celu Rašku u crno. U jednom danu poginulo je pet osoba, od kojih troje dece, a meštani koji su poznavali porodicu L., imaju samo reči hvale za njih.

U vozilu "ford" bio je D. L., inače pripadnik Vojske Srbije, supruga M. L. B. i njihovo troje dece,. Takođe, u kolima je bila i njihova komšinica D. K.

Sudar je jedino preživela M. L. B. koja je tom prilikom zadobila teške povrede, ali je sada na kućnom lečenju.

Meštanka Novog Pazara koja poznaje roditelje nastradalog D. L. navodi za beogradski medij da je to dobra i poštena porodica, te da se D. L. u Rašku preselio sa suprugom i decom.

- Živeli su u Raški nekoliko godina, tačnije od kada je on počeo da radi u kasarni. On je bio vojnik - kaže meštanka Novog Pazara.

Ona navodi da je D. L. često dolazio u posetu svojim roditeljima.

- Deca su lepa kao anđeli. Devojčica je četvrti razred bila, lepa kao anđeo. Bože, zašto se ovo dogodilo? Pa da ovako nastrada jedna porodica, ovo je velika tragedija. Ceo grad je zavijen u crno - kaže meštanka Novog Pazara.

Poginula skoro cela porodica

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreće dogodila se juče kod Ušća kada se automobil sudario sa borbenim vozilom PASARS Vojske Srbije. Jedina preživela iz automobila je majka M. L. (32).

Ostali članovi njene porodice, suprug D. L. i troje dece, kao i komšinica D. K. (27) su poginuli. Zbog sumnje da je počinio teško krivično delo protiv sigurnosti javnog saobraćaja, vozač borbenog vozila M. V. je zadržan u pritvoru do 48 sati, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Alo, Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nada

22.09.2024 21:07

Sva su deca lepa kao andjeli - velika tuga !