rotacija
Foto: Alo/Shutterstock

Motociklista Saša K. (58) iz Novog Sada poginuo je u saobraćajnoj nezgodii koja se dogoila na putu Zmajevac kada ga je udario automobil marke "land rover", kojim je upravljao M. M. (19) koji ima probnu vozačku dozvolu?!

Kako Informer nezvanično saznaje, saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu oko 18 sati na Grebenskom putu, kada je M.M, naovno obilazeći drugo vozilo udrio u moticikl kojim je upravljao Saša. 

- Pretpostavlja se da se sudar automobila i motocikla "kavasaki" dogodio dok je vozač "land rovera" obilazio automobil koji je išao ispred njegovog vozila, u smeru iz Čota ka Zmajevcu. U tom delu nije dozvoljeno preticanje, ali on je obilazio drugi automobil i tom prilikom je prešao u traku namenjenu za suprotni smer - objašnjava jedan od poznanika unesrećene porodice i dodaje: 

- U tom trenutku naišao je Saša koji je išao iz Zmajevca i direktno su se sudarili. Od zadobijenih povreda Saša je preminuo na mestu nesreće - rekao je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima, nešto kasnije saznalo se da je M.M. imao probnu vozačku dozvolu, i da je samim tim upravljao automobilom koji prelazi kubikažu od one koja mu je dozvoljena. 


BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading