crnogorska policija
Foto: Alo/Foto: RINA

 

Kako navode u saopštenju policije, ženska osoba prijavila je juče ujutru budvanskoj policiji da je silovana od strane njoj nepoznatoe osobe , na jednoj plaži u tom gradu, kojom prilikom je zadobila i povrede.

-Ona je odvezena na ukazivanje lekarske pomoći i odgovarajuće preglede, gde su joj od strane lekara konstatovane povrede. Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo silovanje i naložio preduzimanje daljih mera i radnji u cilju rasvetljavanja događaja. Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza aktivnosti iz svoje nadležnosti pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično delo izvršio državljanin Republike Srbije Panta P. (47). Protiv njega je podneta krivična prijava i policija za njim intenzivno traga", navode u Upravi policije.

Kako je "Vijestima" rečeno,  Panta je u Srbiji višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela silovanje.

Kako se sumnja Panta je napao devojku na šetalištu uz more dok je ona džogirala. Kako tvrdi izvor "Vijesti", oborio ju je na zemlju i pored pokušaja devojke da se otrgne i odgurne ga,  ona nije uspela da se odbrani.

Kako je saopšteno, za Pantom P. policija intezivno traga.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading