Otac monstruma iz Mladenovca
Foto: Printscreen/MUP

Svedok Milenko V. stao je za govornicu. Na njegovoj adresi bila je prijavljena porodica Blažić. On je ispričao svoja saznanja i kako je prijavio porodicu Blažić na njegovu adresu.

- Ja sam bio na VMA, upoznao sam čoveka, rekao da sam kupio stan. On je rekao da ga baš interesuje moj stan. Posle desetak dana zvao me je čovek, pukovnik, kaže, zamolio me je da popričamo. Rekao je da treba da dobije stan od vojske za dva meseca i zamolio je da ga prijavim da bi mogao da dobije stan u Mladenovcu. Rekao sam da imam kupce za stan. Nisam mu dinara uzeo, niti je ulazio u stan. Posle dva meseca sam pitao da li se prijavio, on je rekao da će to biti brzo. Bio je samo tri puta i jednom je žena došla, nikada nisu stanovali tu - rekao je Milenko V.

On je ispričao da je trebalo da javi kada stigne poziv i da se očekuje da mu sin upiše Vojnu akademiju.

- Napravio sam grešku. Svako jutro sam do 10,11 sati  čekao da dođe poštar. Dva puta je došlo nešto crveno, ja sam slikao i poslao mu, nisam ni čitao šta je. Hteo sam da pomognem čoveku, jer volim vojsku, a još je on čovek pukovnik. To se odužilo na nekoliko meseci, zvao sam ga da dođe, ali nikako nije dolazio. Posle ovog događaja, video sam ime i prezime njegovog sina. Otišao sam u MUP da pitam da li se odjavio, ali nisu mi ništa rekli. Zvao sam ga telefonom pred slavu, a on je tvrdio da to što sam video na vestima nije njegov sin. Međutim, ja sam video da piše Uroš, otac Radiša, pukovnik, a majka radi na VMA. Dodao je i da mu je Radiša Blažić rekao da on i žena spavaju i da to nije u vezi s njima.

Tužilac Ivan Konatar: Da li su oni živeli tu do 4. maja?

- Ne, to nije tačno. Oni nikada nisu živeli u mom stanu, nikad ušli nisu - rekao je svedok na konstataciju tužilaštva da je Biljana Blažić rekla da je u tom stanu u Mladenovcu živela do 4. maja.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading