Partizan
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Nikola V., jedan od vođa navijača "Partizana", ranjen je u napadu u Beogradu, a sumnja se da je reč o opomeni, jer je navodno želeo da okupi sve Partizanove navijačke grupe pod jednim vođstvom!

Kako saznajemo, napad se dogodio u četvrtak uveče u Ulici Slavka Ćuruvije na Savskom vencu kod Belog dvora i nedaleko od kuće Darka Šarića. Nepoznata osoba je otvorila vatru na Nikolu V., koji je srećom, prošao samo sa ogrebotinama po nogama, a ispod njegovog automobila je pronađen prikačen GPS uređaj za praćenje.

- Nikola V. nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije ko ga je napao i zašto. Policija traga za napadačem, a kako se sumnja, reč je o opomeni. Vavić je vođa jedne navijačke grupe, ali je živeo dosta povučeno i nije se mnogo mešao u poslove. Međutim, sada očigledno želi da se vrati na velika vrata. Navodno je njegov plan bio da okupi sve navijačke grupe Partizana pod jednim vođstvom, što mu je očigledno zamereno - navodi izvor blizak istrazi i dodaje detalje:

- Nikola je čak navodno posle ovog napada ušao u sukob nasred ulice sa jednim beogradskim advokatom. Gotovo da niko ne sumnja da je napad na Vavića opomena - tvrdi naš sagovornik.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić je rekao da je ustanovljeno je da je nepoznato lice pucalo na Nikolu V., bacilo pištolj i potom se udaljilo.

- Dobili smo informaciju da je neko prijavio incident iz Ulice Slavka Ćuruvije, na Savskom vencu, kod Belog dvora, prema Lisičijem potoku. Osoba koja je prijavila tvrdi da je čula pucnjavu, a kada je policija stigla, on (Nikola V.) nije želeo da sarađuje i rekao je da nije bilo nikakve pucnjave - objasnio je on.

Podsetimo, Nikola V.je odranije poznat policiji, jer je bio osuđivan više puta zbog dilovanja droge i upucavanja. Svoj bogati dosije je počeo da puni još u svojim tinejdžerskim danima, 2008. kada je priveden zbog izazivanja opšte nesigurnosti. Već godinu dana kasnije je osuđen zbog dilovanja droge, a 2015. se čak protiv njega vodio postupak zbog ranjavanja muškarca. Oslobođen je optužbi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading