Valjevo
Foto: Alo/Foto: Alo/Rina

U nedelju oko 4 časa došlo je do teške saobraćajne nesreće na putu Valjevo - Šabac, u Brankovini, a na licu mesta su poginule dve devojke, Kristina Petrović starosti 23 i njena prijateljica Jelena S. stara 24 godine, dok su tri osobe zadobile teške telesne povrede.

Aleksandar, otac nastradale Kristine (23) rekao je za "Alo!" da ne zna kako je došlo do jezive tragedije.

- Ne znam šta da vam kažem... Ništa ne znamo kako je došlo do tragedije. Kristina je studirala bezbednost, bila vredna devojka. Danas ćemo je sahraniti u 15 sati - rekao je kratko za "Alo"! otac nastradale devojke.

Sahrana nastradale Kristine, biće održana danas u 15 sati na lokalnom groblju u selu Popare.

Podsetimo, u ovoj stravičnoj nesreći život je izgubila i devojka (24) godine iz Valjeva.

One su se nalazile u putničkom automobilu “audi A4” kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda i koji se, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini u levo u Brankovini, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta.

Nakon sletanja, udario je u betonski propust zbog čega su na licu mesta nastradale devojka iz Valjeva stara 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka stara 24 godine koja je takođe bila putnica u vozilu.

Pored vozača “audija”, još dve osobe koje su se nalazile u tom automobilu su vozilima hitne pomoći prebačene na dalje zbrinjavanje u valjevsku bolnicu. Svi su zadobili teške telesne povrede.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, a naložene su i dalje istražne radnje koje treba da utvrde uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading