MARKO NAS JE NATERAO DA SECKAMO I MELJEMO LJUDE JER JE ON TO VOLEO Šokantno svedočenje Veljinog koljača Srđana Lalića
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovom kriminalnom klanu nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Na današnjem suđenju okrivljeni saradnik Srđan Lalić, koji je potpisao sporazum sa tužilaštvom i pristao da iznosi informacije o klanu u zamenu za blažu zatvorsku kaznu, odgovarati na pitanja okrivljenih.

On je na prethodnom suđenju, održanom 13. septembra, ponovo izneo informacije o ubistvima, što je drugi put, s obzirom na to da je suđenje počelo iz početka.

On je ispričao da je Marko Miljković bio fasciniran tim načinom ubijanja. 

Tužilac: Ko je i na koji način odlučio da se bude toliko surov u ubistvima?

Srđan Lalić: To je definitivno Marko Miljković. On je bio fasciniran, smatrao je da je takav način ubistva brilijantan ispričao je svedok saradnik i objasnio:

- Veljko i Marko su tražili da se prema Lazaru Vukićeviću iskaže posebna brutalnost. Pretučen je više puta, izdrobljeni su mu prsti čekićem, polivan je vodom, onemogućeno mu je disanje. I ja sam učestvovao. Udarao sam ga i polivanjem vodom. Stvarno ga nisam pekao vrelom peglom. Tamo nije bilo pegle. Bila je komunikacija na "Skaju", gde je neko rekao "pegla", ali to je sleng za prebijanje. Na telu su se i videli tragove od kabla kojim smo ga tukli, ali nije bilo opekotina - rekao je Lalić.,


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading