Valjevo
Foto: Alo/Foto: Alo/Rina

Do strašne tragedije došlo je u nedelju oko 4 sata na putu Valjevo-Šabac kada je vozač „audija“, u kojem su bile devojke i još dvoje putnika, Vukašin K. iz Beograda sleteo u kanal. Vozač i preživeli putnici D. Ž. (18) iz Valjeva i I. K. (22) iz sela Blizonje su, nakon bolnice u Valjevu, sa teškim povredama zbrinuti u Urgentnom centru u Beogradu.

Tragične večeri Kristina je primila dok je radila u porodičnom restoranu u selu Popare.

- Radila je kao i svake večeri sa svojima u kafani. Na kraju smene je rekla stricu da ide kući da se sredi za grad. I eto, jadnica se više nikada nije vratila. Njena sestra je na injekcijama, baka ne može da ustane iz kreveta. Svima je preteško - priča za Alo! komšinica porodice.

Kristinin otac Aleksandar P. rekao je juče za naš list da ne zna kako je došlo do stravične tragedije.

- Ne znam šta da vam kažem... Ne znamo kako je došlo do tragedije. Kristina je studirala bezbednost, bila je vredna devojka. Danas ćemo je sahraniti u 15 sati - rekao je neutešni otac kroz suze.

Neutešni roditelji stradalih devojaka juče su svoje ćerke ispratili na večni počinak u popodnevnim satima.

U Valjevu je danas proglašen dan žalosti, a gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković je juče u ime grada i u svoje ime porodicama poginulih izrazio duboko saučešće.

Kako smo ranije pisali, nesrećne drugarice su tragičnog jutra stradale na licu mesta.

- One su se nalazile u putničkom automobilu „audi A4” kojim je upravljao 22-godišnji muškarac iz Beograda i koji je, krećući se iz pravca Valjeva ka Koceljevi, na uzbrdici u blagoj krivini ulevo u Brankovini izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u kanal s desne strane puta. Nakon sletanja udario je u betonski propust, zbog čega su na licu mesta nastradala devojka iz Valjeva stara 23 godine, koja se nalazila na mestu suvozača, kao i devojka stara 24 godine koja je takođe bila putnica u vozilu - ispričao je izvor blizak slučaju za lokalne medije.

Saobraćajna policija je obavila uviđaj, a naložene su i dalje istražne radnje koje treba da utvrde uzrok ove teške saobraćajne nesreće.

Prijateljica porodice Jelene S. kaže da je čula da su mladi išli sa proslave punoletstva.

- Tuga božija, dve devojke su nastradale, i to u godinama kada su počinjale da žive. Čula sam da su negde slavili punoletstvo i da su se vraćali - kaže žena, i dodaje da odlično poznaje Jeleninu porodicu i da ne zna kako će njeni najmiliji ovo preživeti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading