Aleksandar Gligorijević
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

 

- Uspeli smo da prebacimo telo sa Kipra u Srbiju i svu moguću dokumentaciju, meni nisu dali ni da ga vidim, identifikovali su ga preko DNK analiza, izdali su nam umrlicu i konačno smo mogli da sahranimo našeg sina, da barem imam gde da ga oplakujem i žalim, gde da zapalim sveću i molim se za njegovu dušu. Sve je i dalje preteško, pitam se da li će ikada postati malo lakše, ali mislim da neće, ne postoji ništa što može ublažiti ovu tugu - kaže za Kurir Jasmina, Aleksandrova neutešna majka i dodaje:

- Život očigledno mora da se nastavi, ja sam samo dan posle sahrane počela da radim, ne znam ni sama kako uspevam, ali sam morala, da ne bih ostala bez posla, tamo barem koliko toliko skrenem misli jer još uvek ne znamo apsolutno ništa...

Kako je rekla, nadležni na Kipru, ali i angažovani detektivi i dalje rade na ovom slučaju, međutim sve ide vrlo sporo.

Aleksandar Gligorijević

Društvene mreže

 

 

- Obdukcija je još uvek u toku, čekam te rezultate, možda će mi to nešto razjasniti. Zovem non-stop i proveravam, ali sve je usporeno, dugo se čeka. Na vezi sam i sa detektivom koji nastavlja dalje da istražuje, on ga je i pronašao i tvrdi da je mog sina neko ubio. Čula sam takođe da moj Aleksandar nije jedini koji je tako prošao, tamo je zlo - priča Jasmina. 

Inače, kako nam je ispričala, pored obdukcije, čekaju se i rezultati veštačenja kamera koje su ključne u istrazi.

- Tražila sam da se veštače kamere od momenta kada je nestao, ali na snimcima od 26. i 27. jula se ništa ne vidi, uopšte ne znam šta da mislim, niti imam snage, samo želim da istina ispliva, to će me umiriti - dodala je naša sagovornica.

Podsećanja radi,  Aleksandar Gligorijević nestao je 26. jula u gradu Aja Napa na Kipru dok je bio na letovanju. On je putovao sam, a  tamo je stigao 18. jula i bio je smešten u hostelu koji ima sobe sa 7-8 kreveta. Kako se pisalo ranije, Aleksandar je planirao da kampuje na tom ostrvu. Međutim, predomislio se i odlučio da odsedne u jednom hostelu u Aja Napi.

Tokom svog boravka na Kipru sastao se sa jednim prijateljem, koji je i uputio apel o nestanku Srbina, rekao je ranije da se sa Aleksandrom poslednji put čuo 21. jula, te da mu ništa nije sumnjivo.

Njegova majka ispričala je ranije takođe za Kurir da ga je veče pre nestanka srela jedna devojka koja ga poznaje, pitala ga je gde ide, rekao je da ide da kupi nešto da jede, a poslednji put je u hostelu u kom je odseo viđen 26. jula oko pola 12 uveče i više se nije vratio.

Od tada, Aleksandru se gubi svaki trag, a tek posle više od mesec dana biva pronađeno njegovo telo, od kada njegova porodica čeka odgovore na pitanja šta se zapravo dogodilo na Kipru odakle im se sin nije vratio živ.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading