Nesreća
Foto: Alo/Foto: 192.rs/ Privatna arhiva

Smrt tinejdžera izazvala je šok kako u Banstolu gde je živeo sa roditeljima i bratom, tako i među njegovim školskim drugovima. Od Nemanje se prijatelji opraštaju na društvenim mrežama, a iz Osnovne škole "Branko Radičević" iz Maradika koju je Nemanja pohađao podelili su crtež koji je njihov nekadašnji đak napravio.

Tinejdžer koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Inđije je očigledno bio veoma talentovan za crtanje i po tome će ga, između ostalog, njegovi nastavnici pamtiti.

"Pretužan dan… Jutros, oko 7 časova, na putu između Inđije i Banstola nastradao je naš bivši učenik Nemanja Š… Počivaj u miru… Na fotografiji je Nemanjin crtež jeseni iz 6. razreda… Ova jesen nije smela biti ovako tužna…", napisali su iz Osnovne škole "Branko Radičević" na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Ispod objave koju su podelili zaposleni u školi nizali su se komentari pratilaca.

Povodom stravične nesreće oglasila se i Tehnička škola "Mihajlo Pupin" u Inđiji, koju je pohađao nastradali tinejdžer.

- Sa velikim žaljenjem saopštavamo da je učenik Tehničke škole „Mihajlo Pupin" N.Š. (18) izgubio život usled saobraćajne nesreće koja se dogodila rano jutros na putu Inđija - Novi Sad. Trenutno je u toku uviđaj od strane Policijske uprave Inđija i verujemo da ćemo više informacija imati uskoro - osvanulo je juče na sajtu škole.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu između Novog Sada i Inđije u kojoj je povređeno 36 ljudi, život je izgubio Nemanja Š. (18) iz naselja Banstol u Mesnoj zajednici Maradik. On je upravljao automobilom koji se zakucao u autobus pun putnika sa probnom vozačkom dozvolom i kretao se u smeru Inđije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading