Utapanje dečak Zlatibor
Foto: Alo/Foto: Shutterstock/ Zvezdana Gligorijević

 

- Kažu, u oblacima žive samo neostvareni snovi...Ali greše! Tu zapravo borave naši voljeni sa kojima se nismo imali vremena ni oprostiti ni videti...Sve dok smo svesni da tamo gore postoji neko ko će nas uvel čuvati, ovde dole ne postoji niko ko nas može slomiti.. Večnu u srcu, čuvaćemo te od zaborava... navodi se u čitulji.

Sahrana šestogodišnjeg dečaka (V.I)  koji se utopio u bazenu hotela na Zlatiboru, biće danas u 15.15 časova na Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

Od stradalog dečaka čituljama se oprostila porodica i brojni prijatelji. 

- Kako da objasnimo Nađi i Bodinu da si otišao na malo duži put? Kakav put? Kako sebi da objasnimo da ovo nije ružan san, dušo najnježnija i najljepša? Volimo te beskrajno - navodi se u čitulji potpisanoj sa Milena, Goran, Nađa i Bodin.

- Neme od bola koji nikad neće prestati, ne opraštamo se od tebe naš posebni zlatni dečače. Neka te čuva naš đed Ratko.I grli za sve nas - piše u čitulji potpisanoj sa Radmila, Milena, Marija i Ivana.

Tragedija se dogodila u utorak uveče kada se šestogodišnji dečak iz Beograda utopio u dečijem bazenu hotela, dok je njegova baba bila prisutna. Preliminarna istraga pokazuje da je dečaka povukla pumpa čija cev nije imala rešetku, što je stvorilo vakuum i on nije mogao da se oslobodi.

U međuvremenu, radnik firme koja održava bazen u hotelu na Zlatiboru, Z. A. (65), i menadžer hotela, N. S. (47), juče su saslušani zbog sumnje da su počinili teško delo ugrožavanja opšte sigurnosti. Obojici je, kao što je ranije izvešteno, određeno zadržavanje do 48 sati nakon privođenja, a danas će se suočiti sa tužiocem.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading