Verena
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica iz Bosne i Hercegovine Verena Cerovina i njen prijatelj Ognjen Odović uhapšeni su zbog sumnje da su pomagali u skrivanju visokopozicioniranog i poznatog pripadnika škaljarskog klana Ognjena Orašanina (46), koji je nedavno uhapšen po Interpolovoj poternici! Pevačica je privlačila pažnju svojim izazovnim fotografijama na Instagramu, a u jednom spotu koji je snimala sa poznatim reperom čak je igrala oko šipke kao vrhunska striptizeta!

Verena

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako navode bosanski mediji, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave (PU) Istočno Sarajevo uhapsili su dve osobe koje se dovode u vezu sa pomaganjem vođi škaljarskog klana Ognjenu Orašaninu u sakrivanju.

- Lisice su stavljene Ognjenu Odoviću iz Sokoca i pevačici Vereni Cerovini iz Sarajeva u akciji Uprave za organizovani i teški kriminal - navodi izvor.

Zvicer i Elez hteli da ga dignu u vazduh 

Visokopozicionirani član škaljarskog klana Ognjen Orašanin, zvani Oras, početkom septembra je uhapšen na osnovu međunarodne Interpolove poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022.  izbegao hapšenje u akciji MUP-a Republike Srpske i Tužilaštva BiH. Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe kojoj je pristupilo više osoba počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi s trgovinom droge.

- Osnovana sumnja proizilazi iz analize sadržaja ostvarenih komunikacijom putem aplikacije Skaj, iz koje se vidi da je Orašanin, zajedno sa članovima grupe, u više navrata organizovao trgovinu opojnom drogom kokain iz Belgije i da ju je prodavao na teritoriji BiH i Hrvatske -  navelo je Tužilaštvo BiH u predlogu za pritvor.

Inače, o njemu se i ranije pisalo, jer mu je 2020. pod vozilo podmetnuta bomba koja je na vreme uočena i nije aktivirana. Zbog tog događaja je MUP RS podneo prijavu Tužilaštvu BiH protiv Radoja Zvicera iz kavačkog klana, Darka Eleza i ostalih povezanih osoba.

Verena Cerovina šokirala je svoje fanove zbog sumnje da je povezana s kriminalcem.

Reč je o pevačici koja je svoje pesme počela da izbacuje još davne 2011. godine, a pre četiri godine je čak snimila pesmu s poznatim reperom. Verena Cerovina je godinama privlačila veliku pažnju svojom izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, gde je često bila obnažena u izazovnim kupaćim kostimima, na luksuznim lokacijama i hotelima. Hvalila se bogatim obrocima, a njene grudi izazivale su salve komentara.

Verena je široj publici postala poznata nakon dueta s kontroverznim reperom Foksom, a koji nosi naziv „Nikaragva“.

U spotu je možemo videti kako zanosno pleše oko šipke u provokativnom kostimu poput vrhunske striptizete, dok tekst pesme govori o muškarcu kakvog ona želi.

verena cerovina

Instagram

 

„Bez nervoze po najskupljim kafićima mašemo evrićima. Bez nervoze svake noći lomim. O dušo, a dušo, bez nervoze po najskupljim kafićima mašemo evrićima, bez nervoze i ovo veče zgazićemo ti i ja“, jedan od jedan od stihova pesme.

- Igra oko šipke kao striptizeta i štekala kriminalca. Strašno - jedan je od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, o njoj se pisalo i u srpskim medijima pre sedam godina, kada je prijavila policiji sarajevskog biznismena Mirzu Muhovića za otmicu deteta. Reč je o njihovom zajedničkom detetu, koje je život nastavilo sa majkom nakon što su se razveli. Inače, njihov odnos je bio jako buran, jer je poznati biznismen bio osuđen na robiju od godinu i deset meseci zbog porodičnog nasilja koje je počinio upravo prema Vereni Cerovini. Navodno ju je pretukao u stanu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading