Vračar
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Izbegnuta velika tragedija! Prava drama dogodila se u samom centru Beograda, kada je muškarac V. D. (46) najpre posekao muškarca u zgradi, udario komšinicu po glavi, zabarikadirao se u stanu, a zatim na policajce nasrnuo sekirom! Cela drama navodno je nastala zbog električara koji je došao kod komšinice, što je V. D. zasmetalo!

Kako saznajemo, stravičan incident se dogodio u četvrtak uveče u zgradi u Bulevaru kralja Aleksandra, nedaleko od Vukovog spomenika u strogom centru Beograda. Ispred zgrade, ali u samom stambenom objektu sve je vrvelo od policije, na licu mesta je bio i pregovarački tim, a sve zbog V. D. koji je napravio haos, a zatim se zabarikadirao u svom stanu. Nije se libio čak ni da napadne policajce. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je te večeri da je osumnjičeni V. D., kako se sumnja, najpre jednom muškarcu oštrim predmetom naneo povredu oka, a potom svoju komšinicu udario u glavu i zatvorio se u stan.

Nakon bezuspešnih pokušaja pregovaračkog tima MUP-a da s njim uspostave komunikaciju, policijski službenici Interventne jedinice 92, koji su pokušali da uđu u stan sprečili su ga u nameri da ih povredi, rekao je Dačić.

vracar

PrintSrceen

 

- Policijska patrola je odmah stigla na lice mesta, gde ih je on gađao čvrstim i oštrim predmetom, a potom se zaključao u svoj stan. Zatim se uključio Pregovarački tim MUP-a, a na sve pokušaje da uspostave komunikaciju sa njim, on nije odgovarao - kazao je Dačić, a zatim je dodao:

- Policijski službenici Interventne jedinice 92 su pokušali da uđu u stan, pri čemu ih je on napao sekirom i tada su ga policijski službenici, upotrebom službenog oružja, sprečili u nameri da ih povredi. Tom prilikom napadač je povređen, a dok su ga prenosili do kola Hitne pomoći, pokušao je da izvuče pištolj policajcu. Pregovarači su na lice mesta doveli i majku napadača, da pokuša da ga navede da progovori, koja u tome nije uspela - izjavio je ministar Dačić.

Kako saznajemo, problem je nastao zbog električara.

- V. D. je zapravo napao komšinicu kojoj je došao majstor, tačnije električar. On je doleteo do njenog stana, posekao majstora, a komšinicu udario po glavi. Nesrećna žena je odmah pozvala policiju, a on se potom zabarikadirao. Da li mu je smetala buka ili je nešto drugo posredi, nije poznato, ali očigledno je reč da o čoveku u nervnom rastrojstvu. On se čak drznuo da napadne policajce - navodi izvor. Utvrđuju se okolnosti ovog strašnog incidenta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading