Verena
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 

Sud BiH odbio je predlog tužilaštva da joj se odredi pritvor i ovu inforamciju za medije iz BIH potvrdio je njen advokat. 

Podsetimo policija Republike Srpske uhapsila je Ognjena Odovića iz Sokoca i pevačicu Verenu Cerovinu iz Sarajeva pod sumnjom da su pomogli u skrivanju "škaljarcu" sa poternice koji je u poslovima sa kokainom zgrnuo i oprao milione evra.

Verena

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Njima su se na teret stavljala krivična dela organizovani kriminal i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. 

verena cerovina

Instagram

 

 

Inače Ognjen Orašanin je početkom septembra uhapšen na osnovu međunarodne poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022. godine izbegao hapšenje u akciji MUP-a Republike Srpske i Tužilaštva BiH. Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe, kojoj je pristupilo više osoba, počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

- Osnovana sumnja proizilazi iz analize sadržaja ostvarenih komunikacijom putem ”Skaj” aplikacije iz koje se vidi da je Orašanin, zajedno sa članovima grupe, u više navrata organizovao trgovinu opojnom drogom kokain iz Belgije i da ju je prodavao na teritoriji BiH i Hrvatske- navelo je Tužilaštvo BiH u predlogu za pritvor.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading