Verena
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica iz Bosne i Hercegovine Verena Cerovina, koja je sa svojim prijateljem Ognjenom Odovićem uhapšena zbog sumnje da su pomagali u skrivanju visokopozicioniranog pripadnika škaljarskog klana Ognjena Orašanina (46), puštena je da se brani sa slobode!

Kako navode bosanski mediji, Verena Cerovina je puštena na slobodu nakon što je sud BiH odbacio predlog Tužilaštva BiH o pritvoru. Pritvor je predložilo Tužilaštvo zbog opasnosti od njenog bega, mogućnosti uticanja na svedoke i ometanja istrage. Međutim, ona je puštena da se brani sa slobode, što je potvrdio i njen advokat Damir Kočo za bosanske medije. 

Verena

Foto: Youtube/Printscreen

 

Cerovinu i Odoviću su inače prilikom hapšenja oduzeti predmeti koji mogu da posluže kao dokaz u krivičnom postupku, a terete se za krivično delo organizovani kriminal u vezi s krivičnim delom pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. 

Reč je o pevačici koja je svoje pesme počela da izbacuje još davne 2011. godine, a pre četiri godine je čak snimila pesmu s poznatim reperom. Verena Cerovina je godinama privlačila veliku pažnju svojom izazovnim fotografijama na društvenim mrežama, gde je često bila obnažena u izazovnim kupaćim kostimima, na luksuznim lokacijama i hotelima. Hvalila se bogatim obrocima, a njene grudi izazivale su salve komentara. Podsetimo, Ognjen Orašanin je, kako se navodi, poznati „škaljarac“ koji ne nedavno uhapšen, a za njim je bila raspisana Interpolova poternica.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading