Požar Rakovica
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Jutros oko pet časova ekipe Hitne pomoći su intervenisale zbog požara koji se dogodio u Ulici Luke Vojvodića broj 91 u Rakovici. Požar je izbio na drugom spratu. Prema nezvaničnim informacijama nastradao je stariji bračni par R. M (79) i J. M. (74). Njihova tela pronašli vatrogasci.

Komšje nastradalog para ispričale su da se pre požara zgradom zaorila eksplozija.

- Nešto je puklo jako, kao da su letele šerpe i lonci. Čula se jaka eksplozija. Sumnjamo da je sve krenulo od plina, jer su oni koristili plin u stanu - ispričao je komšija.

Reporter "Alo!" ušao je u zgradu gde se desio požar. Fotografije koje je uslikao pokazuju intezitet vatre, koja je progutala sve pred sobom. 

Požar Rakovica

Foto: Masanori Jošida

 

- Sve što su imali nestalo je u trenu. Jadni ljudi, ništa nije ostalo, da su bar oni preživeli, pa bi sve opet stekli, ovako... Vatra je buknula, a dim i gažeš su i nakon više od pet sati u zgradi. Šta da vam kažemo, bili su fini ljudi, penzioneri - rekao je komšija. 

Kako tvrdi komšija koji živi na istom spratu gde je buknula vatra, u cik zore su samo čuli lupanje na vrata.

- Probudili su nas vatrogasci, lupali su nam na vrata.Odmah smo svi izašli iz stanova. Znam da je u tom živeo stariji bračni par, tu nekih 73, 74 godine - rekao je komšija.

Kolike su razmere vatre bile, svedočila je i komšinica sa devetog sprata, koja kaže da je čak do njenog stana doašo dim, iako je požar izbio na drugom spratu te zgrade.

Tačan uzrok požara i dalje nije poznat.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading