Požar Rakovica
Foto: Alo/Foto: Masanori Jošida

Jutros oko pet časova ekipe Hitne pomoći su intervenisale zbog požara koji se dogodio u Ulici Luke Vojvodića broj 91 u Rakovici. Požar je izbio na drugom spratu. Prema nezvaničnim informacijama nastradao je stariji bračni par R. M (79) i J. M. (74). Njihova tela pronašli vatrogasci.

Prve komšije su se oglasile za Alo! i otkrili strašne detalje koji se kriju strašne eksplozije koja je usmrtila par.

- Velika tuga i tragedija, posebno što su u ovoj zgradi sve stariji ljudi. Neki su teško pokretni, mogli smo svi da odemo u vazduh! Ova zgrada kao da je prokleta za dva meseca je umrlo petoro ljudi. Tri penzionera od srčanih i ostalih bolesti, sad odoše i njih dvoje na najtragičniji način. Jutros smo čuli eksploziju cela zgrada se zatresla. Ceo stan im je uništen, nisu imali mnogo ali sad je samo ostala garež kao podsetnik na njihov zajednički život - navela je prva komšinica za Alo!

Kako navedi M.B. za Alo! zgrada se sada oseća na ljudski trulež, jer kako navodi potresena žena dok su iznosili tela miris je preplavio celu zgradu. 

- Meni je muž umro skoro, ova scena me je skoro naterala da se onesvestim. Taj miris ugljenisanih tela oseća se čitavom zgradom. Zamislite jedan dan se pozdravljate sa prvim komšijama, drugi dan ih gledate kako ih iznose ugljenisane. Mnogo mi je sve teško palo, prvo ja ne znam kako ću se oporaviti posle ove traume i ja sam starija žena - tužno završava svoju priču neutešna komšinica.

BONUS VIDEO 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading