Batajnica beba
Foto: Alo/Foto: Vladimir Marković

Danijel M., brat Danijele M. K. (35), majke bebe K.K. (2) koja je pregažena u ulici Katce Opačić u Batajnici, ispričao je kako je došlo do jezive nesreće. Kako kaže, njegova sestra sa porodicom živi u istoj ulici, a ona je krenula ka porodičnom domu kako bi posetila rođenog brata i majku.

beba batajnica

Alo/Privatna arhiva - Povređena beba

- Ona živi u istoj ovoj ulici, samo skroz do kraja. Ona je krenula do nas i išla je putem, jer nema trotoara. Kretala se normalnom stranom, svojom desnom, onda je on naišao odjednom. Sestra mi je ispričala da je došao nekako od pozadi, da je brzo vozio, gurnuo prvo nju, nakon čega su kolica poletela, a beba izletela iz kolica - priča za “Alo!” ujak devojčice.

Kako prepričava ujak, scena gde se desila nesreća je jeziva.

- On je smrskao ta kolica, ali je auto delimično nastavio da se kreće. Tada je prešao preko nje, i povredio joj desnu nogu, slomljena je butna kost na dva mesta. Onda su istrčale komšije, izašli su da pomognu, zvali su Hitnu pomoć. Brzo su reagovali i došli na lice mesta - priča brat.

Batajnica beba

Foto: Vladimir Markovi - Ujak povređene bebe

Kako priča naš sagovornik, i vozač automobila koji je naleteo na majku i bebu, inače policajac, ispričao je da ih nije video.

- Taj čovek je rekao da je u tom delu ulice mračno. I jeste zaista, ali veliki znak pitanja je da li ih je uključio. Ona to nije videla, od stanja šoka. Jedino što je rekao jeste “Izvinite, nisam vas video”. I to je sve. Ali je dodao da će preuzeti na sebe odgovornost - priča Danijel i dodaje:

- Ja sam bio u gradu, zet je isto došao kolima, ostao je sa malom u Tiršovoj. Sestra kaže da je dete baš doživelo traumu, jer je bio valjda psiholog koji je obišao. Inače, malena devojčica će napuniti dve godine u novembru. Ona je u ponedeljak trebala da pođe u vrtić, sve smo spremili prošle nedelje ono što joj treba - zaključuje za “Alo!” ujak devojčice.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading